Foto: GuliverImage/Antonio Pozo/Pressinphoto

Pogledajte sramotni potez isprovociranog Cristiana Ronalda koji je obišao svijet

Autor: Dnevno GIŠ

Ružnim scenama svjedočili su sinoć navijači na stadionu Al-Hilala, a i oni pred malim ekranima, tijekom i poslije susreta pripremnog kupa u Riadu, u kojem su se susreli domaćin i Al-Nassr, našeg Marcela Brozovića i Cristiana Ronalda.

Kako smo već pisali, Broz je u jednom trenutku poludio na suparničkog igrača, kojem se unio u lice i odgurnuo ga otvorenim dlanom, da bi se potom i zakačio sa sutkinjom, a samo su ga suigrači spriječili u većem ekscesu.

Utakmica između Al-Hilala i Al-Nassra završila je pobjedom domaćina 2:0, a tijekom utakmice navijači domaćih su provocirali Ronalda uzvikujući Messi, Messi, što je potpuno izludilo Portugalca. Video pogledajte OVDJE.

Foto:xscreenshot

Obrisao međunožje

Isprovociran porazom i provokacijama s tribina Ronaldo nije izdržao, već je na putu prema svlačionici napravio nešto što je zgrozilo tamošnju, ali i svjetsku javnost.

Naime, izlazeći s terena iz publike su nešto dobacivali slavnom Portugalcu i bacili nekoliko šalova Al-Hilala ispred njega, koji je onda potpuno iznerviran šalom Al-Hilala obrisao međunožje, nešto ljutito dobacio i produljio nervozno u svlačionicu. Video pogledajte OVDJE.

U svakom slučaju ovo je bio potez koji samo pokazuje koliko je Ronaldo osjetljiv na skandiranje Messijevog imena, a hoće li biti kažnjen zbog ružnog poteza ostaje na Saudijcima.




Mamić je zadovoljno trljao ruke kad ga je oteo Beograđanima, ali nije baš ispalo kako je htio




Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.