Screenshot: X

Kroos je pozirao s impresivna 22 trofeja osvojena s Realom, a onda je stigao Luka Modrić

Autor: K.I.

Bio je to emotivni vikend za Tonija Kroosa, legendarnog njemačkog veznjaka koji se oprostio od Real Madrida. Ispred njega je još tek jedna utakmica u dresu Reala, ona u finalu Lige prvaka protiv Borussije Dortmund, te nastup na Europskom prvenstvu u dresu njemačke reprezentacije. Potom će okončati impresivnu karijeru.

U njoj je osvojio više od 30 trofeja, od čega 22 s Realom u čijim redovima igra od 2014. godine kada je stigao iz minhenskog Bayerna. Godinama su Modrić, Kroos i Casemiro činili legendarni tercet u sredini terena.

Od spomenutog terceta ostao je samo Modrić koji bi prema svemu sudeći i sljedeće sezone trebao nositi dres ‘Kraljevskog kluba’. Ranije je Casemiro prodan Manchester Unitedu, dok se Kroos odlučio na prekid karijere.

Oproštaj od Bernabeua

Kroos je svoju posljednju utakmicu na Santiago Bernabeuu protiv Betisa u subotu odigrao u ulozi Realovog kapetana. A započeo ju je prolaskom kroz špalir igrača ispred impresivne koreografije na tribinama. Teren je napustio u 86. minuti zagrlivši Luku Modrića i predavši mu kapetansku vrpcu.




Real je na društvenim mrežama objavio fotografiju Kroosa ispred osvojenih trofeja na kojima je u društvu predsjednika kluba Florentina Pereza. Pojavili su se i video zapisi tijekom fotografiranja.

Tako se može vidjeti da se Kroosu tijekom fotografiranja s impresivna 22 trofeja u jednom trenutku priključio i kapetan hrvatske reprezentacije. Uslijedio je kratak razgovor i zagrljaj nakon čega su se razišli. Taj trenutak možete pogledati OVDJE.

Evo dokaza da naša dijaspora još ‘živi: Baš uvijek je bio žestok kad je u pitanju Hrvatska




Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.