Foto: GuliverImage/Antonio Pozo/Pressinphoto

Pogledajte ludilo Marcela Brozovića: Prvo je primio protivnika za vrat pa se sukobio sa sutkinjom

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Još jedan šou koji više liči na cirkus nego na nogomet mogli smo gledati u Saudijskoj Arabiji u prijateljskom susretu dvije najpoznatije momčad, Al- Nassra i Al-Hilala.

Slavila je momčad Al-Hilala s 2:0 golovima Sergeja Milinkovića-Savića u 17. i Salema Al Dawsarija u 30. minuti. Utakmica je bila sve osim prijateljska, a u to se uklopio i Marcelo Brozović.

Vatreni je prvo ušao u sukob s protivničkim stoperom Ali Albulayhijom, igračem koji već ima titulu najvećeg provokatora u saudijskoj ligi. Brozović se Albulayhiju visoko postavio i uhvatio ga za vrat, na što ga je potonji ošamario, a suigrači su spriječili nastavak. Pogledajte OVDJE. 

Foto: GuliverImage/AP Photo/Vahid Salemi

Sukob sa sutkinjom

Brozović ide dalje nakon tog sukoba. Nakon što mu je sutkinja Tori Penso pokazala žuti karton, unio joj se u lice, a njegovi suigrači, uključujući Cristiana Ronalda nastavili su burno protestirati. Pogledajte OVDJE.

Čini se da ova stanka pomalo već svima u Arabiji ide na živce te svi čekaju da završi. Al Hilal je vodeća momčad prvenstva, a za njih igraju Mitrović, Malcom pa i Neymar je pod njihovim ugovorom.

Podsjetimo, Ronaldo i Brozović susrest će se u Ligi nacija gdje je Hrvatska u skupini osim s Portugalom još i s Poljskom i Škotskom. Vatreni će s Portugalom igrati i u lipnju prijateljsku utakmicu.

U Hrvatskoj nisu dobivali baš nikakvu šansu, ali jedna opasnost prijeti ako ga izaberu







Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.