Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

U Dinamu misle ozbiljno: Na Maksimir bi mogli bivši Vatreni i zvijezda HNL-a

Autor: K.I.

Nogometaši Dinama u velikom su stilu proslavili osvajanje naslova hrvatskog prvaka. Feštali su ‘Modri’ pred nekoliko desetaka tisuća navijača na Trgu bana Josipa Jelačića i tako obilježili 25. naslov hrvatskog prvaka.

Po završetku utakmice Dinamo-Rudeš (3:3) na Maksimiru je održana ceremonija dodjele pehara i medalja, a zatim se slavlje preselilo na središnji zagrebački trg. A nakon velike fešte u Dinamu se polako okreću slaganju momčadi za novu sezonu, te praćenju velikog finala Lige prvaka između Real Madrida i Borussije Dortmund jer ulog je ogroman.

Naime, u slučaju da Real pobijedi u finalu najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja to bi za Dinamo značilo da će igrati u play-offu Lige prvaka. Dakle bit će samo jednu stepenicu udaljeni od skupina Lige prvaka i financijske injekcije od čak 40 milijuna eura.

CROPIX

Pjaca opet u dresu Dinama?

A takav bi scenarij, dakako, omogućio Dinamu da na Maksimir dovede neka zvučna pojačanja. Koja konkretno? Pisali smo ranije o kampanji pod nazivom ‘Imalo bi smisla’ da se Luku Modrića vrati u Zagreb, ali to se trenutno čini neostvarivo. Ono što se pak čini ostvarivo je povratak Marka Pjace koji je prošle sezone briljirao u dresu Rijeke, a u ugovoru navodno ima odštetnu klauzulu u visini od 1.5 milijuna eura.

A nije Pjaca jedini igrač Rijeke koji bi mogao preseliti u Zagreb. Moguć je dolazak i Nike Galešića ili Stjepana Radeljića. Ranije ove sezone spominjao se i mogući povratak Dejana Lovrena koji je tada zapeo zbog financijskih problema, ali čini se da bi ta opcija na ljeto mogla biti izvediva. Hrvat na proljeće uopće nije igrao, ulazi u posljednju godinu ugovora i njegov povratak ne čini se kao nemoguća misija.

A jedan od onih koje bi navijači Modrih zasigurno rado opet vidjeli u dresu omiljenog kluba je i Mislav Oršić, ali ta se opcija nekako u ovom trenutku ne čini kao izgledna. Oršić se tek oporavio od ozljede koljena i Trabzonspor želi da mu se isplati ulaganje.

Đoković u čudu, potpuno je promijenio izraz lica nakon jednog pitanja koje mu nije sjelo







Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.