Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Ispričao detalje horora u Kaštelima: ‘Izrešetao mi je sina, a onda se vratio s dvije sjekire’

Autor: Snježana Vučković

Sinoć je u Kaštel Štafiliću došlo do stravičnog napada na dva HGSS-ovca od kojih je jedan višestruko propucan, a drugi je zadobio dva udarca sjekirom.

Naime, izvjesni J. K. (58) navodno je potpuno izgubio razum zbog sasvim banalnog razloga – dva su mladića po povratku s posla parkirala automobil ispred njegove kuće, a odmah je zatim došlo do brutalnog napada. Detalje o teškom incidentu ispričao nam je potpuno šokirani otac Ivica Bolibruh koji još uvijek čeka da mu se propucani sin Kruno probudi nakon operacije.

“Moj sin je HGSS-ovac i nakon što je odradio smjenu, došao je kući ali zbog jakog juga nije smio parkirati na rivi da mu se auto ne potopi, nego je parkirao pred kućom J.K.. Ovaj je izletio istoga trenutka i počeo pucati…”, govori otac u dahu.

Ivica Bolibruh/Foto: Privatna arhiva

‘Moj sin je sada na aparatima, a zašto?’

“Moj sin se sav izrešetan nekako uspio dovući preko ulice, a onda mu je u pomoć priskočio njegov kolega iz HGSS-a. J. K. je tada otišao u kuću i izletio sa dvije sjekire, pa Kruninog kolegu dva puta snažno udario, jednom u glavu, drugi put u ruku”, ispričao otac Ivica koji je, inače, hrvatski branitelj.

On navodi da je njegovom sinu propucana desna strana, dio pluća, zdjelice i ključne kosti.

“Sada je na aparatima, a zašto?? Zbog nasilnika koji je godinama poznat po svojoj agresivnosti. Riječ je o tome da taj dio ispred svoje kuće koji je državni, on uporno svojata. Tako je 2003. godine izbo nižem po trbuhu čovjeka koji je mokrio pred njegovom kućom, a optužnica nikada nije podignuta. Ma, znao je on tamo ljudima trgati retrovizore i bušiti gume”, tvrdi Ivica Bolibruh.

(RECEPT) Napitak koji poboljšava funkcije mozga i potiče mršavljenje: Iskoristite potencijal ‘čarobnih’ bobica




Napadač je u kući imao arsenal oružja?

Ivica Bolibruh navodi da su napadaču 2003, godine nakon napada nožem u kući pronašli pušku M48 i ručni bacač.

“Pomorac je, što će mu oružje? Navodno su mu i sada u kući pronašli oružje. Da se reagiralo na ranije incidente, moj sin sada ne bi bio na aparatima”, zaključuje nesretni otac.




Autor:Snježana Vučković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.