Foto: Ante Cizmic / CROPIX.

Strava u Kaštelima: Upucao HGSS-ovca, na drugog nasrnuo sjekirom, oglasila se bolnica

Autor: Dnevno.hr/M.P.

U ponedjeljak navečer, oko 19:30 sati, u Kaštel Štafiliću ozlijeđene su dvije osobe. Policija je javila da je jedna zadobila ozljede iz vatrenog oružja, dok je druga ozlijeđena oštro-tupim predmetom. Obje su prevezene na pružanje liječničke pomoći u splitsku bolnicu, a muškarac koji se dovodi u vezu s događajem je uhićen i doveden u službene prostorije policije.

Jutros se iz KBC-a Split doznaje da niti jedan od dvojice muškaraca koje je u sinoć u Kaštel Štafiliću iz vatrenog oružja propucao i napao sjekirama treći muškarac nisu životno ugroženi. Napadnuti 46-godišnjak, koji je pripadnik HGSS-a, ima teške tjelesne ozljede trbuha, desne strane prsišta i natkoljenice, dok je drugi muškarac (48), koji mu je pohitao pomoći nakon što je ustrijeljen, zadobio tešku tjelesnu ozljedu loma kostiju lubanje koja mu je nanesena sjekirom.

U međuvremenu su izašli i novi detalji o napadaču. Riječ je o J.K. koji je prvo propucao pripadnika HGSS- a, a kada je on od zadobivenih ozljeda pao na pod prišao mu je muškarac koji mu je pokušao pomoći. U tom trenutku je s dvije sjekire do njih dotrčao napadač koji je pomagača s leđa udario sjekirom po glavi.

Propucao HGSS-ovca, drugog udario sjekirom po glavi

Muškarac koji je dobio sjekirom po glavi uspio je na trenutak svladati napadača. Ubrzo su mu u pomoć priskočili Kaštelani koji su napadača nakon nekog vremena uspjeli svladati i zadržati do dolaska policije. I napadač je ozlijeđen. Zadobio je ozljede nosa.

Ubrzo nakon incidenta pojavila se video snimka dijela napada na kojoj se vidi da je pripadnik HGSS-a ozlijeđen i na podu dok mu prilazi čovjek koji mu želi pomoći. U sljedećem trenutku slijedi napad sjekirom na napadača, pa onda svladavanje razjarenog čovjeka koji se u napadima osim dvaju sjekira služio i pištoljem.

Foto: Ante Cizmic / CROPIX.

Policija je tijekom očevida utvrdila da je osobni automobil Suzuki SX4 propucan s više metaka, pa se, za sada, pretpostavlja da je incident izbio zbog parkiranja, no policija rekonstrukcijom događaja to još mora utvrditi.




Muškarac koji je dobio prostrijelne rane noćas je operiran, a tijekom jutra slijedi očevid na propucanom vozilu kojega su tijekom noći prebacili na parking policijske uprave. Kaštelanski napadač je policiji itekako poznat jer je prije 21 godinu izbo mladića koji mu je mokrio pored kuće.

Nakon sezone iz noćne more Modrićev suigrač napokon saznao prekrasnu vijest koja sve briše




Autor:Dnevno.hr/M.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.