Foto: Darko Tomas / CROPIX

Incident u Zadru: Sukobili se treneri, hrvatski izbornik zvižducima ispraćen s Višnjika

Autor: Dnevno.hr/K.I.

Verbalni sukob između trenera Danijela Jusupa i Josipa Sesara obilježio je utakmicu 21. kola hrvatskog košarkaškog prvenstva između Zadra i Dinama u Višnjiku.

Zadar je na početku druge četvrtine zaostajao velikih 18 poena razlike za gostima iz Zagreba, ali domaćini su sve uspjeli preokrenuti i slaviti 77:73. Ipak, dobru atmosferu zasjenio je incident nakon utakmice.

U trenutku rukovanja Sesar je nešto dobacio Jusupu što ga je izbacilo iz takta, te je krenuo u verbalni okršaj s trenerom Dinama i izbornikom hrvatske košarkaške reprezentacije.

Foto: Luka Gerlanc / CROPIX

Zvižduci za izbornika

Fizičkog kontakta nije bilo, sve je ostalo na riječima, a Sesar je na kraju iz dvorane ispraćen glasnim salvama zvižduka zadarske publike, kako prenosi Dalmatinski portal.

Podsjećamo, prije nekoliko dana Jusup je javno obznanio kako je odbio ponudu Jasmina Repeše, jednog od vodećih ljudi Hrvatskog košarkaškog saveza, da se priključi radu Saveza uz objašnjenje kako ga zanima samo jedna pozicija.

Iako nije decidirano rekao o kojoj se poziciji radi, aludirao je na izborničku funkciju koju trenutno obnaša upravo Josip Sesar. Što su si točno međusobno rekli Jusp i Sesar zasad nije poznato.

Poznatog sportaša žena je napustila, a on se odao boci: ‘Umro od tuge koja se zove Jugoslavija’




 




Autor:Dnevno.hr/K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.