Ukusna tjestenina s biftekom: Brzi ručak bogatog okusa

Autor: T.Š.

Tjestenina s biftekom uvijek je sjajan odabir za bogat i ukusan ručak za koji treba malo vremena. Oduševit će vas mekoća i miris bifteka. Ukoliko imate vremena, svakako preporučamo pripremu domaće tjestenine.

Sastojci:

500 g tjestenine
250 g bifteka
250 g šampinjona
250 ml vrhnja za kuhanje
1 luk
1 žlica pesta
maslinovo ulje
sol, papar

Priprema:

Sitno nasjeckani luk prodinstati na malo maslinovog ulja. Dodati biftek na kockice i dinstati dok ne budu na pola gotove. Umiješati gljive i dinstati dok sve ne omekša. Dodati pesto i vrhnje za kuhanje pa pustiti da lagano krčka. Skuhati tjesteninu po uputama na pakiranju.

T




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.