Guliver

Pogledajte kaos turskih navijača u Berlinu: Ovo otvara brojna pitanja o osiguranju uoči Eura

Autor: Ivan Lukač

Berlin je ovogodišnji domaćin završnice košarkaške Eurolige. Najbolji košarkaši Europe bore se za naslov prvaka, ali prvi dan polufinala prošao je u sjeni izgreda turskih navijača.

U glavni njemački grad stigli su Fenerbahče, Panathinaikos, Real Madrid i Olympiaacos. Tri od četiri kluba imaju fanatične navijače, a kad se u sve to uzme i rivalstvo nastaje kaos.

Turci su probili liniju osiguranja i bez ulaznica upali u dvoranu. Tako su brojni navijači s kupljenim ulaznicama ostali ispred dvorane. Veliki je to propust osiguranja, a sve to događa se samo dva tjedna prije otvaranja Europskog prvenstva.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Edin Enciklopedija (@edinenciklopedija)




Potpuni kaos

Utakmica je na kraju pripala grčkoj momčadi koja će tako ići u finale. Što će biti s ovim propustom još se ne zna jer mora se igrati utakmica i drugog polufinala.

Njemačka je rekla da je spremna za EURO i da su na snazi sve raspoložive snage te je u jedan dio osiguranja aktivirana i vojska. Zbiog čega je došlo do ovog propusta tek će se saznati.




Finale Eurolige već se godinama igrama na Final Foru razini s gradom domaćinom. Ovo je prvi put nakon dugo vremena da je došlo do incidenta te će njemačka policija imati dosta posla.

Dinamo rasprodao Maksimir za zadnju utakmicu sezone: Modre čeka pravi spektakl i proslava naslova

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.