FOTO: Damir Krajac/CROPIX

Vraća se Krunoslav Jurčić: Bivši trener Dinama mogao bi nakon duge pauze preuzeti ambiciozni klub

Autor: Dnevno.hr/K.I.

Čini se kako bi nakon duge pauze Krunoslav Jurčić opet mogao preuzeti trenersko kormilo nekog nogometnog kluba. Gol.dnevnik.hr javlja, pozivajući se na egipatske izvore, kako je na pragu preuzimanja egipatskog Pyramids FC-a.

Neki egipatski mediji navode kako je posao praktički dogovoren i kako je samo pitanje trenutka kada će viejst biti i službeno objavljena. Na klupi Pyramidsa bi trebao naslijediti 65-godišnjeg Jaimea Pacheca koji je danas sporazumno raskinuo ugovor s klubom.

Pachecu je presduio iznenađujući poraz od Al-Masryja u četvrtfinalu egipatskog Liga kupa, jer Pyramids u egipatskom prvenstvu ne stoji tako loše. Četvrti su s dva boda zaostatka za liderom ZED FC-om, ali i s dvije utakmice manje.

Foto: Damir Krajac/CROPIX

Duga pauza

Jurčić je bez posla od 2021. godine kada je napustio klupu Al-Nasra iz Dubaija. Zagrebački je Dinamo vodio u tri navrata, osvojio je s Modrima tri naslova hrvatskog prvaka, a sezone 2011/12 uveo ih je u Ligu prvaka.

Trenersku karijeru Jurčić je započeo 2005. godine u Puli, nakon čega je vodio Slaven Belupo, Dinamo, Lokomotivu, Maribor, Adanaspor, reprezentaciju Saudijske Arabije, Al Nassr iz Rijada, Baniyas i ranije spomenuti Al-Nasr iz Dubaija.

Dakle, arapski svijet nije mu stran, već je radio u tom dijelu svijeta, a u Pyramidsu bi bio drugi hrvatski trener za kormilom nakon Ante Čačića koji je momčad vodio sezone 2019/20.

Nesretni Branko umro je u opkoljenom gradu od Srba, a pogurao je Jugoslaviju u centar svijeta







Autor:Dnevno.hr/K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.