Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Gorica prekinula sjajan niz Istre i pobjedom zaključila sezonu

Autor: I.L.

U prvoj utakmici zadnjeg kola nogometaši Gorice dobili su Istru na svom travnjaku s 2:0 i tako sezonu zaključili kao sedmi iako su jesenski dio bili u velikoj prilici da odu u Europu.

Puljani su na teren velikogoričkog stadiona izašli u majicama podrške nedavno ozlijeđenom igraču Gorice Đuri Đekiću te dobili gromki i zasluženi pljesak, ali zapravo Istra više od toga nije ni pokazala.

Prvo veliko uzbuđenje vidjeli smo u nastavku. Filip Mrzljak je dobro prošao i potegnuo s dvadesetak metara, ali zamalo pokraj vratnice, da bi u 49. minuti gosti nakon odlične akcije postigli pogodak, ali Mateo Lisica nije imao sreće da bude i upisan na semafor kao strijelac.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HNK Gorica (@hnk_gorica)




Dobra sezona

Tada je Čuić zaradio drugi, isključujući žuti karton. Igrača više Gorica je naplatila vrlo brzo, u 75. minuti domaćin je složio lijepu akciju, a jednaka takva bila je egzekucija Pršira za 1:0.

Unatoč igraču manje, gosti su mogli izbjeći poraz, ali udarac Ekonga u 79. minuti prošao je tik pored vratnice. Dvoboj je zaključen drugim golom domaćina, strijelac je u 95. minuti bio Soldo koji bi slijedeće sezone trebao igrati za Osijek.

Subotnji parovi su Varaždin – Osijek od 17 sati te Lokomotiva – Hajduk od 19.10, dok se zadnje utakmice sezone igraju u nedjelju. Od 15 sati na Rujevici će igrati Rijeka – Slaven Belupo, dok sve završava ogledom na maksimirskom stadionu. U 17.30 počinje susret Dinamo – Rudeš.




Odrastao i igrao za Hrvatsku, a onda šokirao kada je odlučio igrati za Srbiju

Autor:I.L.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.