Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Dinamo rasprodao Maksimir za zadnju utakmicu sezone: Modre čeka pravi spektakl i proslava naslova

Autor: I.L.

Dinamo je na svojim stranicama objavio kako je rasprodao stadion za utakmicu posljednjeg kola protiv Rudeša koja se igra u nedjelju od 17:30 na Maksimiru. Utakmica koja nema nikakav rezultatski značaj, ali zato će navijači uživati u proslavi dvostruke krune.

Baš su oni imali veliku ulogu u ovoj sezoni. Maksimir je redovno bio ispunjen i podržavali igrače i kada nije išlo i sada će svoj klub ispratiti na odmor u velikom stilu. Plave će u posljednjoj utakmici gledati oko 23 tisuće navijača.

“Od ponedjeljka do četvrtka rasprodane su tribine sjever dolje, sjever gore, zapad dolje i zapad gore, a kako je danas rasprodana i tribina jug, to znači da je dva dana uoči utakmice rasprodan sav raspoloživ kapacitet stadiona Maksimir za navijače Dinama” napisali su iz kluba.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli GNK Dinamo (@gnkdinamo)




Proslava prvaka

Iz kluba su još dodali: “Utakmica se igra u nedjelju, 26. svibnja u 17:30 sati, a Dinamo će imati sjajnu podršku s tribina. Podsjetimo, nakon završetka utakmice, na maksimirskom travnjaku održat će se ceremonija dodjele pehara i medalja, a zatim slijedi proslava naslova na Trgu bana Jelačića.”

Dinamo proslavu na Trgu nije imao još od 2007. Tada se također slavila dvostruka kruna, a te je godine Eduardo napustio klub i otišao put Arsenala. Tada je na trgu bilo oko 20 tisuća ljudi.




Podsjetimo, Dinamo je ove sezone igrao osminu finala Konferencijske lige gdje su ispali od PAOK-a, naslov su prelomili pobjedom protiv Rijeke, a protiv njih su osvojili i kup.

Menadžer Tysona Furya baš ne voli Hrgovića: ‘Bilo bi šteta da se bori za pojas’

Autor:I.L.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.