Foto:instagramscreenshot

Veliki iskorak za poznatog Hrvata: Nakon otkaza u Bayernu stiže u Barcelonu

Autor: I.L.

Nakon dvije godine katalonski div Barcelona promijenit će trenera. Na klupi više neće biti legendarni Xavi, a španjolsku ikonu zamijenit će bivši trener Bayerna Hans Flick.

Flick je postigao dogovor s katalonskim klubom, a već je krenuo i u slaganje stručnog stožera. Njemački novinar Florian Plettenberg tvrdi da će u Flickovom stožeru u Barceloni biti i Hrvat.

Radi se o dugogodišnjem treneru vratara Toniju Tapaloviću, koji je dugih 12 godina u njemačkom velikanu i ima sjajnu suradnju s jednim od najboljih golmana u povijesti, Manuelom Neuerom.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Toni Tapalovic (@tonitapalovic)




Čeka se potvrda

Uz Tapalovića, Flick će u Barcelonu dovesti i Marcusa Sorga, koji mu je bio pomoćnik u njemačkoj reprezentaciji. Svi oni potpisat će dvogodišnji ugovor. Barcelona je ove sezone završila kao treća u ligi.

Tapalović je tijekom svoje vratarske karijere najdulje bio u Schalkeu, gdje je bio u ulozi rezervnog vratara, a branio je za drugu momčad. I tamo je radio s Neuerom te su obojica stigli zajedno u Bavarsku.




Otkaz u Bayernu dobio je početkom 2023. godine, a kao razlog je navedeno da se nije slagao oko načina rada s ostatkom stožera Juliana Nagelsmanna. Tada je nastao veliki skandal jer je Neuer zaprijetio odlaskom, ali na kraju je Negelsmann otišao, a slavni vratar ostao.

Nastavlja se kriza Novaka Đokovića: Odigrao meč za zaborav protiv 44. igrača svijeta

Autor:I.L.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.