Foto: Ante Cizmic/CROPIX

(FOTO) Mamićev sin dočekao Vatrene u hotelu! Poznato lice na terasi, evo zašto se tu pojavio

Autor: Ivor Krapac

Hrvatska je doputovala u Rotterdam i danas će ondje imati trening uoči polufinala Lige nacija protiv domaćih reprezentativaca. Poslije dolaska u Nizozemsku, Vatreni će odraditi završni dio zagrijavanja za susret koji se sutra s početkom u 20:45 sati igra na stadionu De Kuip, a usporedno s pripremama momčadi koju vodi Zlatko Dalić, traje i navijačko zagrijavanje za Nizozemce.

S obzirom na to da su domaćini, protivnici Vatrenih računaju na jaku podršku s tribina, no najavljuje se i puno hrvatskih navijača koji će dati dodatni zamah u lovu na finale.

Među onima koji su do sada došli u Rotterdam, bilo je i jedno poznato lice. Hrvatsku je došao pratiti Mario Mamić, sin bivšeg Dinamovog gazde Zdravka, koji je, kao što znamo, trenutno u Hercegovini nakon što se ondje smjestio usred optužbi i pravomoćne sudske presude u aferi izvlačenja novca iz Dinama.

S igračima surađivao

Mario Mamić je u Rotterdam stigao pratiti reprezentaciju, a u svojem poslu nogometnog menadžera, s dijelom sadašnjih aduta Vatrenih bio je povezan i kao njihov zastupnik.

Foto: Ante Cizmic/CROPIX

Sin Zdravka Mamića snimljen je na terasi hotela u kojem su odsjeli i hrvatski reprezentativci.

Foto: Ante Cizmic/CROPIX

U navijačkom zagrijavanju za sutrašnju polufinalnu utakmicu, dio podrške koja će pratiti Vatrene je već u Rotterdamu, u dobrom raspoloženju i u hrvatskim bojama.

Foto: Ante Cizmic/CROPIX

Neke od najmlađih navijača reprezentativci su razveselili svojim potpisima i zajedničkim fotografijama…




Foto: Ante Cizmic/CROPIX

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.