Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Evo o čemu ovisi ostanak Ivana Perišića na Poljudu, jedan čovjek bi mogao odigrati presudnu ulogu

Autor: K.I.

Ivan Perišić poveo je Hajduk u ulozi kapetana u posljednjoj prvenstvenoj utakmici ‘Bijelih’ protiv Gorice. Dosad je za splitski klub po oporavku od teške ozljede križnih ligamenata koljena upisao sedam nastupa i postigao je jedan gol, onaj Istri.

A najvažnije pitanje za sve navijače Hajduka glasi hoće li Perišić i sljedeće sezone braniti boje Hajduka? Ime ovog 35-godišnjeg veterana očekivano se našlo na popisu izbornika Zlatka Dalića za Europsko prvenstvo u Njemačkoj iako je jasno da Perišić još nije u punoj i pravoj formi.

A prema svemu sudeći ovisno o njegovoj formi i igrama na Euru, trebala bi se rasplesti i njegova budućnost na Poljudu. Navijači, dakako, priželjkuju njegov ostanak i to u ulozi kapetana, ulozi koju je ove sezone imao Marko Livaja zbog rijetkih nastupa prvog kapetana Lovre Kalinića. No ostaje za vidjeti hoće li im se želja i ostvariti.

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Kalinić kao presudan faktor?

Perišić se Hajduku obećao, ali posve je jasno da će dvije stvari uvjetovati njegov ostanak na Poljudu. Radi se dakako o odabiru novog trenera i momčadi kakvu će klupska vrhuška okupiti za sljedeću sezonu.

Novi predsjednik uprave Hajduka Ivan Bilić najavio je stvaranje ambiciozne momčadi sposobne za osvajanje trofeja, a ostaje za vidjeti hoće li tako uistinu i biti. A čini se kako bi u cijeloj priči bitnu ulogu mogao odigrati i Nikola Kalinić kojem je navodno ponuđena uloga šefa struke.

Perišić i Kalinić itekako se dobro poznaju i ukoliko se Nikola lati uloge sportskog direktora, to bi također mogao biti korak u pravom smjeru i pozitivan znak da će navijači Hajduka i sljedeće sezone uživati u igrama legendarnom Vatrenog.

Kontroverznog Borjana dočekalo neugodno pitanje koje nije očekivao, pogledajte njegovu reakciju







Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.