Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Dinamo je na njemu dobro zaradio, a sada ima čiste papire i mogao bi se vratiti u Maksimir

Autor: K.I.

Ivan Šunjić od sljedeće bi opet mogao nositi dres zagrebačkog Dinama. Ovaj 27-godišnji defenzivni veznjak je na ljeto 2019. godine napustio Zagreb i prešao u Birmingham u transferu u kojem su Modri zaradili osam milijuna eura.

Danas je Šunjić slobodan igrač i povratak u Maksimir uopće se ne čini kao nemoguća opcija. Posebice jer bi ga u Dinamu mogli dovesti bez odštete. Naime, u Birminghamu su se odrekli usluga hrvatskog veznjaka.

U pet godina provedenih u Birminghamu Šunjić je upisao 173 nastupa, a kratko je vrijeme proveo na posudbi u berlinskoj Herthi. Sada je klub ispao u treći rang engleskog nogometa i odlučio se otpustiti petoricu igrača, među kojima i Hrvata.

Čeka Zajecov poziv

Neil Etheridge, Marc Roberts, Gary Gardner i Scott Hogan našli su se na popisu prekriženih igrača uz Šunjića. Tako je bivši dinamovac rodom iz Zenice iznenada preko noći postao slobodan igrač kojeg u Maksimiru imaju priliku dovesti.

A Modrima bi Šunjić definitivno mogao pomoći. Pokriva poziciju šestice, velikih je trkačkih kapaciteta i vjerujemo da ne bi imao ništa protiv povratka u redove starog jata, kluba čije je boje branio godinama.




Šunjić je u samoj završnici sezone bio jedan od najboljih igrača Birminghama, ali ako ga u Dinamu žele dovesti morat će brzo reagirati jer bi čisti papiri i dobar životopis mogli lako privući i pozornost drugih zainteresiranih klubova. Spomenimo da Šunjić ima i jedan nastup u dresu Vatrenih u prijateljskoj utakmici protiv Meksika.

Kontroverznog Borjana dočekalo neugodno pitanje koje nije očekivao, pogledajte njegovu reakciju

Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.