Foto: Damir Krajac / CROPIX

BBB-i sve iznenadili uoči derbija na Rujevici, ovakav potez u Hrvatskoj se ne pamti

Autor: K.I.

Danas s početkom u 18 sati na rasporedu je uzvratna finalna utakmica Hrvatskog kupa između Rijeke i Dinama. Uoči same utakmice nesvakidašnji, zapravo dosad nezapamćen potez na hrvatskoj navijačkoj sceni, povukli su Bad Blue Boysi.

Naime, odlukom vodstva navijačke skupine koja bodri zagrebački Dinamo neće se na utakmicama protiv Rijeke više pjevati po njih uvredljiva pjesma ‘Šugava Rijeko…’

“Odlukom vodstva grupe, BBB vise neće pjevati Šugava Rijeko, smrdljivi grade… U prošlosti je napravljena greška, Rijeka je dala ogroman broj hrvatskih branitelja i pjevanje te pjesme nema smisla”, poručili su BBB preko stranice Zona Dinamo. Svakako odluka za svaku pohvalu neposredno uoči velikog derbija.

Foto: Damir Krajac/CROPIX

Bez pobjede protiv Dinama u sezoni

Prva utakmica odigrana prije tjedan dana u Maksimiru završila je remijem 0:0. U slučaju da u uzvratu na Rujevici utakmica završi remijem s golovima, primjerice 1:1, 2:2 ili 3:3 naslov pobjednika ponio bi Dinamo zbog pravila o golu u gostima koji je na snazi. Ukoliko završi remijem 0:0, igrali bi se produžeci.

Dinamo je inače za uzvrat na Rujevici dobio 412 ulaznica koji bi trebali biti smješteni u ‘kavezu’, a u Zagrebu je organizirano zajedničko gledanje derbija kod stadiona Maksimir.

Rijeka je u lovu na svoj sedmi, a Dinamo na 17. naslov u Hrvatskom kupu. Rijeka nije pobijedila Dinamo u pet međusobnih ogleda ove sezone, a želi li do naslova morat će prekinuti tu seriju. Modrima, kao što smo ranije napisali, naslov donosi i remi u kojem će biti golova.

Hrvatska legenda odlazi u mirovinu: Nije dopustio da ga veliki šok zaustavi, sad ima novu misiju







Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.