Foto: Robert Fajt / CROPIX/Ilustracija

Bodu se na hrvatskoj granici, jedan mrtav: Svi se pitaju tko je sumnjivac

Autor: Dnevno.hr

Migrantske rute ponovno dolaze u fokus na globalnoj razini, a posebno se to tiče Hrvatske i susjedstva.

Nedaleko od graničnog prijelaza Batrovci na hrvatsko-srpskoj granici nepoznate osobe napale su dvojicu muškaraca, od čega su jednoga na smrt izbole nožem.

Kako javljaju srpski mediji, policija u Srijemskoj Mitrovici potvrdila je da je pronađeno tijelo nepoznatog muškarca i da se za počiniteljem intenzivno traga.

Počinitelji u bijegu?

Policija navodno traga za osobama koje su u utorak 26. rujna na ulazu u selo Batrovci nasrnula na dvojicu mladića, od kojih su 19-godišnjeg muškarca s Kosova izboli nožem i ubili.

Svjedok, vozač kamiona, tvrdi: “Vidio sam muškarca i grupu ljudi koji su se našli na putu pred granicom i muškarca koji trči. Nešto kratko nakon toga između kamiona ugledao sam drugog mladića koji je pao.

Policija vodi velike bitke na granici, puno pokušaja ilegalnih: ‘Bacali su se u Savu’




Nisam siguran što se događalo, a mi uglavnom ne izlazimo iz kamiona na ovom dijelu puta, pogotovo noću jer u okolini ima migranata koji se sakrivaju. Policija je došla oko 22 sata”, rekao je vozač iz BiH.

Navodno su obojica napadnutih muškaraca iz Kosova i Metohije.

Srpski mediji neslužbeno navode da policija traga za migrantom iz Afganistana.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.