Foto: Goran Sebelic / CROPIX

Istra slavila u pravom spektaklu: Pogledajte gol sezone u HNL-u

Autor: I.L.

Istra i Slaven Belupo otvorili su 32. kolo SuperSport HNL-a, a veliku pobjedu pred svojim navijačima na Aldo Drossini ostvarila je Istra koja je s 3:0 bila bolja od gostiju iz Koprivnice.

Strijelci za domaćine bili su Elias Filet iz penala, Emmanuel Ekong, a golman Slavena Ivan Sušak pospremio je loptu u vlastitu mrežu. Svi golovi pali su u prvom dijelu.

Istra je povela nakon samo šest minuta igre kada je s bijele točke bio precizan Francuz Filet. 22-godišnji napadač tako je došao do petog gola u sezoni. U 15. minuti vidjeli smo možda i najljepši gol ove sezone u režiji 21-godišnjeg Šveđanina Ekonga.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli NK Istra 1961 (@nkistra.1961)




Važna pobjeda

Sušak je u 34. minuti zatresao vlastitu mrežu i utakmica je bila riješena. Istra sada ima četiri boda prednosti pred Slavenom na osmom mjestu. Prošle sezone Istra je završila peta. Golove pogledajte OVDJE.

Obzirom na raspored i vrlo dobru formu Puležani mogu gledati i prema višoj poziciji (sedma, šesta). Slavenaši imaju teži raspored i pitanje je imaju li prostora da se izdignu iznad aktualne pozicije.




Sutra Dinamo gostuje u Varaždinu dok Hajduk ponovno na praznom Poljudu dočekuje Rudeš.  Gorica i Osijek odmjerit će snage u prvom nedjeljnom dvoboju dok će kolo zaključiti Rijeka i Lokomotiva.

Dinamo danas slavi 113. rođendan: ‘Nastao je iz bunta, postao omiljen među građanstvom’

Autor:I.L.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.