Brzi ražnjići i marinirano pečeno povrće: Slastan obrok u tren oka

Autor: T.Š.

Brzi ražnjići i marinirano pečeno povrće uvijek su idealan izbor kada želite slastan i bogat obrok u tren oka!

Sastojci:

1 pileća prsa
200 g pilećih jetrica
150 g tanko narezane pancete
Marinada za povrće:
40 ml maslinova ulja
30 ml balzamičnog octa
3 žlice senfa
3 žlice meda
1,5 čajna žličica suhe majčine dušice
1 žličica češnjaka u prahu
1 žličica soli
pola žličice mljevenog crnog papra

Priprema:

Bijelo meso narežite na kockice i malo posolite, a jetrica narežite, ali ne solite. Svaki komadić mesa zamotajte u tanko narezanu pancetu. Na štapić za ražnjić slažite naizmjence bijelo meso pa jetrica. Kratko pecite na malo ulja sa svih strana dok ne dobije lijepu boju te poslužite uz prilog od mariniranog pečenog povrća ili krumpiriće i sezonsku salatu. Ako se odlučite za povrće, marinirajte ga oko pola sata prije pečenja.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.