Reuters/Andrew Couldridge/Guliver Image

Bizarna situacija uoči meča Alena Babića: Dogodila se pljačka koja se ne viđa svaki dan

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Nevjerojatan slučaj dogodio se u Londonu uoči priredbe gdje nastupa i Alen Babić. Za sada nepoznati počinitelji su ukrali polovicu ringa što je održavanje priredbe u jednom trenutku dovelo pod znak pitanja.

Priredba počinje u 18 sati, a na sreću za organizatore uspjeli su pronaći zamjenski ring. Točnije, bitniji dio ringa na kojem se nalaze imena sponzora ostao je netaknut u drugom kombiju, dok su lopovi pobjegli s “nebitnim” dijelom za koji se lako pronašla zamjena.

Glavna borba večeri je sraz između Fabija Wardleyja i Frazera Clarkea koji se bore za titulu britanskog prvaka.  Dakako, nama je zanimljiva zbog borbe Alena Babića i Stevena Robinsona.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sky Sports Boxing 🥊 (@skysportsboxing)




Povratak u ring

Nakon godinu dana Alen Babić vraća se u ring. Zadnji njegov meč bio je najvažniji, ali i najbolniji u njegovoj karijeri. Hrvatski boksač teškim je nokautom u prvoj rundi izgubio meč za titulu od Lukasza Rozanskog.

Izdržljivi britanski boksač impresivnih tjelesnih predispozicija (visok 201 centimetar) u svom posljednjem javnom istupu iskazao je poštovanje prema 33-godišnjem Rovinjaninu, ali i najavio “unakrsnu paljbu” u ringu.




“Samo pogledajte što nas dvojica donosimo u ring. Tamo neće biti dva Muhammada Alija, nego dva Georgea Foremana. Bit će kao kad smo svojedobno igrali Fight Night Round 3 na PlayStationu 4, stat ćemo na sredinu ringa i boriti se licem u lice. Upravo to će se dogoditi u nedjelju navečer i veselim se tome” rekao je Britanac.

Nakon sezone iz noćne more Modrićev suigrač napokon saznao prekrasnu vijest koja sve briše

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.