Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

Menadžer Tysona Furya baš ne voli Hrgovića: ‘Bilo bi šteta da se bori za pojas’

Autor: I.L.

Boksači svijet konačno je dobio apsolutnog prvaka svijeta. Sjajni Ukrajinac Oleksandar Usyk na bodove je dobio Tyson Furya u Rijadu i objedinio sve pojaseve teške kategorije.

Fury je nakon borbe izjavio da vjeruje kako je pobijedio i izrazio želju za revanšom. Na konferenciji za novinare ponovio je svoju tvrdnju da je pobijedio, ali je rekao kako će razmotriti svoje opcije prije nego što donese odluku o sljedećim koracima.

Ono što hrvatsku javnost najviše zanima hoće li doći do revanša jer ako dođe postoji mogućnost da se Usyku oduzme IBF pojas i time se za isti 1.6. bore Filip Hrgović i Daniel Dubois.

Foto: GuliverImage/AP Photo/Francisco Seco

Ne voli ga

Frank Warren, menadžer Tysona Furya, na to je pitanje  odgovorio: “Vidjet ćemo što će se dogoditi. Još mu nije oduzet, pa ćemo vidjeti što će se dogoditi. Bilo bi šteta”. Još jednom je podcijenio Hrvata, a ne sumnjamo da time Hrgoviću daje još veću motivaciju.

Od napuštanja Saudijske Arabije, Fury je naložio svom promotoru Franku Warrenu da aktivira klauzulu o revanšu koja je postojala u njegovom ugovoru. Stoga se očekuje da će se 35-godišnji Fury ponovno boriti protiv 37-godišnjeg Usyka u listopadu, kako bi pokušao osvetiti svoj jedini poraz.

“Bio je vrlo filozofski i samo želi revanš,” rekao je Warren. “Rekao je u ringu da želi revanš; rekao je u svlačionici da želi revanš, i rekao mi je prije par dana kada se vratio kući i razgovarali smo da želi revanš” zaključio je Warren.

Veliki iskorak za poznatog Hrvata: Nakon otkaza u Bayernu stiže u Barcelonu







Autor:I.L.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.