Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Poznati borac o borbi s Filipovićem: ‘Prodao sam dušu vragu da se borim s Cro Copom’

Autor: Ivan Lukač

Mirko Filipović je ime koje u svijetu slobodne borbe izaziva veliko poštovanje. Legendarni Hrvat je bio jedan od prvih velikih zvijezda MMA svijeta, a zbog svoje kvalitete i atraktivnog stila postao je ikona sporta.

Boriti se s njim nikada nije bilo lako i mnogi su pokušavali izbjeći borbu. Da je to istina potvrdio je poznati američki borac Mark Coleman. On je prvi teškaški prvak u povijesti UFC-a, a osvajač je i PRIDE Grand Prixa.

Amerikanac je u podcastu MMA Trufan pričao kako se nije bojao Mirka, ali ga je šokiralo kada mu je PRIDE 2005. rekao da ima dva tjedna za borbu s ubojitim Hrvatom. Odmah ih je dobio.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bear Degidio (@beardegidio)




Veliki novac

“Pitao sam ih jesu normalni. Tri tjedna samo da se spremim za Cro Copa. Molila me organizacija da se borim. Odbijao sam ih jer tek sam bio operiran. Htio sam borbu s Mirkom, ali ne kada imam dva tjedna pripreme” započeo je.

Zatim je nastavio: “Kako sam ih odbijao tako su bili uporniji i cifra koju ću dobiti je narasla. Na kraju sam rekao može. Prodao sam dušu vragu jer znao sam da će me Cro Cop prebiti, ali da ću dobiti ozbiljan novac. Ubio me, vukao me po ringu i udarao snažno, ali na kraju sam dobio 150 tisuća dolara” zaključio je.




Borba je završila nakon tri minute i 40 sekundi. Nakon što je obranio još jedan od pokušaja rušenja, vidjelo se da je Coleman mentalno bio slomljen i Mirko ga je dovršio udarcima u glavu koji su tada bili dopušteni.

Huligani u susjedstvu napali majku i dječaka (13): ‘Napali su nas, a nitko nam nije došao pomoći’

Autor:Ivan Lukač
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.