Photo: Instagram/Natalia Barulich

(FOTO) ONA JE BOMBA: Brazilska zvijezda je zbog ovog poludjela za njom

Autor: Ivor Krapac

Natalia Barulich, zanosna američka manekenka s hrvatskim korijenima, tijekom 2019. i prošle godine bila je u fokusu zbog veze s Neymarom, brazilskom zvijezdom u dresu PSG-a.

O njihovoj ljubavi se pričalo dosta, no lani se puno pisalo i o tome da više nisu skupa, a ta stranica o prekidu njihovog zajedničkog života stigla je u prvi plan kako se 2020. bližila kraju.

U međuvremenu, Barulich je očito krenula dalje, ranije ovog tjedna proslavila je i 29. rođendan, a u razdoblju slavlja i nedavnog blagdanskog opuštanja počastila je 3,6 milijuna svojih pratitelja i pratiteljica na Instagramu s nekoliko atraktivnih objava.

https://www.instagram.com/p/CJmLuZUgAZ4/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CJ1uhDHAWgn/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CJyuvsSAtAD/?utm_source=ig_web_copy_link

Kako je Barulich proslavila rođendan? To nam je otkrila uz fotografiju i jedan posebni poklon o kojem se raspisala u objavi za svoje obožavatelje i obožavateljice.

https://www.instagram.com/p/CKAKXolgrKR/?utm_source=ig_web_copy_link

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.