Screenshot

VRIJEDNO ČAK 416 TISUĆA KUNA?! Muškarac izgubio nevinost s 45 godina

Autor: Dnevno.hr

Andrew Wardle rodio se bez penisa te se nedavno podvrgnuo operaciji u trajanju od deset sati kako bi mu ugradili umjetni penis prekriven kožom koju su mu liječnici presadili s ruke, te se po prvi puta u 45 godina života uspio poseksati sa svojom djevojkom Fedrom Fabian.

“To je fantastično. Nakon svega što smo Fedra i ja prošli, ovo nam je došlo kao višnja na šlag”, rekao je on za The Sun nakon svog prvog seksa koji je trajao 30 minuta.

Erekciju postiže pomoću gumba koji se nalazi u njegovim preponama i puni organ fiziološkom otopinom. Wardle je istaknuo je da je oduševljen veličinom koju su mu doktori dali.

“Morao sam testirati funkcionalnost svaki dan ujutro i navečer. Erekcija je morala trajati 20 minuta. Jednog jutra, dva dana prije puta, jednostavno se dogodilo. Bilo je lijepo i prirodno, baš kako sam i želio da bude”, rekao je on i otkrio kako se nadaju da će jednog dana postati roditelji.

“Voljeli bismo imati dvoje djece, ali nema žurbe. Prije nekog vremena su mi ponudili testiranje plodnosti, no mislio sam da mi je to prevelik pritisak prije operacije. Obavit ću taj test jednog dana, ali ako i ne možemo imati vlastitu djecu, posvojit ćemo ih”, izjavio je Andrew.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.