Foto: Collage/CROPIX

Modna pista u Saboru: Pogledajte kakve su zanimljive kombinacije isfurale zastupnice

Autor: F. P.

U tijeku je još jedan nastavak prve sjednice 11. saziva Hrvatskog sabora. Sjednica je započela u četvrtak 16. svibnja, a prvi nastavak održao se u utorak 21. svibnja. Jedna od glavnih točki rasprave ove sjednice je rasprava o stanju Hrvatske narodne banke u drugom polugodištu 2022. te prvom polugodištu 2023. godine.

Kako to već i biva, i ovog puta su se na sjednici pojavile brojne saborske zastupnice. Među njima su se nalazile Jasenka Augustan-Pentek, Sanda Livia Maduna, Margareta Mađerić, Helenca Pirnat Dragičević, Vesna Bedeković, Boška Ban Vlahek, te Majda Burić.

I dok među pripadnicima muškog spola u pravilu prevladavaju klasična odijela tamnih boja, kod zastupnica se može naići na šarenije i zanimljivije kombinacije. To su dokazale i spomenute zastupnice, zbog kojih je saborska dvorana djelovala gotovo kao prava modna pista.

Jedna u ružičastoj vesti, druga u tamnoplavoj haljini

Zastupnica i članica SDP-a, Boška Ban Vlahek, za drugi nastavak sjednice odabrala je prozirnu pletenu vestu. Bijela, krem i tamno-ružičasta boja veste dodatno su naglasile njenu crnu kosu u bob stilu, a sve je upotpunila jarkocrvenim noktima, visećim zlatnim naušnicama te efektnim sunčanim naočalama.

Njena stranačka kolegica je pak odabrala nešto tamniju kombinaciju. Martina Vlašić Iljkić pojavila se u tamnoplavoj haljini sa decentnim srebrnim remenom oko struka. Kombinaciju je naglasila bež ručnom torbom i srebrnom ogrlicom sa privjeskom u obliku srca, a na nogama je imala jednostavne crne cipele na petu.

Isplivale nove sumnje oko smrti Matthewa Perryja: Jedan detalj pokrenuo istragu




Sanda Livia Maduna u Sabor je ušla kao zamjenica zastupnika Danijela Marušića. Ona je za nastavak sjednice odabrala smeđu kombinaciju koja se sastojala od košulje sa zelenim i crnim prugama, duljim prslukom na vezanje oko struka, te hlačama klasičnog kroja, a sve je upotpunila crnom torbom.

Kao posebno upečatljiva istaknula se i Jasenka Augustan-Pentek. Ona je doprinijela šarenim odjevnim kombinacijama, noseći na sebi haljinu kratkih rukava sa zelenim, bijelim i crnim prugama. Uz to je odabrala i ručnu torbu krem boje, crne salonke, decentnu narukvicu, te sunčane naočale.




Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.