Foto: YouTube

‘SEVERINA IMA NEKOG U POLICIJI!’ Milan Popović tvrdi da pjevačica ima protekciju u Hrvatskoj, spominje i ‘osobnu policajku’!

Autor: Š. P.

U novom 50-minutnom intervjuu kojeg je dao srpskoj postaji Happy TV, Milan Popović ustvrdio je da njegova bivša partnerica Severina ima veze u hrvatskoj policiji. Tako je, naime, opravdao niz njezinih poteza i, kako kaže, prijetnji koje je dobivao.

Nakon što je voditelj Milomir Marić pročitao navod iz jednog hrvatskog časopisa, u kojem stoji da je “suprug Severinine prijateljice Ane Hanžeković, vlasnice Hanza Medije, Goran Krznarić, šef zagrebačke kriminalističke policije”, Popović je odbio komentirati, ali je priznao da mu se ne sviđa tretman te medijske kuće.

“Jednostrano objavljuju sve što im Severina servira… Ti mediji me nisu nikad nazvali za mišljenje”, rekao je Popović. Da je itekako upućen u medijsku sliku Hrvatske, dokazao je i nabrajanjem svih brandova pod Hanza Medijom.

Pročitaj i ovo! POPOVIĆ BRUTALNO ISTRAČAO SEVERINU: ‘Ona je u sukobu sa svim učiteljicama u školi, našem sinu nitko ne želi biti razrednik!’

Još je zanimljivija njegova tvrdnja o Severininoj povezanosti u Hrvatskoj. Da je bliska sa sudom u Splitu, ustvrdio je prije tjedan dana u istom studiju, a ovog je puta otišao i korak dalje, rekavši da Severina ima veze u Ministarstvu unutarnjih poslova RH.

“Meni je u početku stalno prijetila policijom, iz toga sam shvatio da ima nekog u policiji, da neki kontakt ima i da nju netko tamo štiti. Skoro pa da ima svoju osobnu policajku koja joj pomaže oko bilo kakvih njenih bezazlenih prijava”, rekao je Milan.




Podsjetimo, Severina se u velikom intervjuu za portal H-alter dotaknula i intimnog video uratka koji je 2004. procurio u javnost: SEVERINA O FILMIĆU NA JAHTI: ‘Postoje tri osobe koje sam time povrijedila i želim im se ispričati…’

Komentirala je i višegodišnje peripetije s pokojnim Milanom Bandićem: ‘POČEO SE DERATI NA MENE’: Severina ispričala sve o incidentu s Milanom Bandićem!

Napokon je otkrila i zašto ju je naljutio srpski patrijarh Porfirije: SEVERINA O SRPSKOM PATRIJARHU: ‘Neka se pomoli za spas svoje duše. Trebat će mu’




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.