Foto: Instagram

Nina Badrić se prisjetila preminulog oca i posvetila mu emotivnu objavu: ‘Uvijek si sa mnom’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Jedna od najvećih zvijezda Lijepe Naše, pjevačica Nina Badrić, redovito na društvenim mrežama dijeli trenutke iz svojeg života. Novom objavom, kojom se prisjetila oca, izazvala je lavinu podrške te je mnoge dovela do suza.

Podijelila je fotografiju svojeg oca Sime, koji je preminuo prije devet godina. “U svakom danu, u svakom trenu, uvijek si sa mnom, zauvijek. Tata,” napisala je Nina.

U komentarima su je mnogi pratitelji obasuli izrazima podrške te brojnim emotikonima srca.

“Samo lijepa sjećanja ostaju na očeve”, “Bol nikada ne prolazi”, “I meni moj tata nedostaje”, “Lijepa sjećanja grijat će ti dušu”, pisali su joj fanovi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)




‘Čovjek blagih riječi i mekog srca’

Podsjetimo, oca Simu pjevačica je izgubila na današnji dan 2014. godine, i to od posljedica srčanog udara. O voljenom ocu često je govorila u javnosti, a posebno je isticala kako joj je on bio najveća podrška.

“Najbolji čovjek kojeg sam ikada upoznala bio je moj tata. Bio je sama dobrota i čovjek blagih riječi i mekog srca,” svojedobno je napisala na društvenim mrežama.




Foto: Instagram

“Uvijek osjećam ponos kad mi kažu da sam ista tata. Tata, neopisivo te voli tvoja ‘vrijedna pčelica’… Dok se ne sretnemo jednom, opet čuvam te u svemu,” dodala je. Nekoliko dana prije godišnjice smrti putem Instagram priče podijelila je njihovu zajedničku fotografiju.

(VIDEO) Zbog ovoga Ninu Badrić nazivaju boginjom i anđelom, reagirao čak i Luka Modrić

Osim oca koji joj je bio podrška, ističe kako joj je u karijeri posebno pomogao kralj funka Dino Dvornik. Upravo on ju je preporučio diskografskim kućama nakon jednog njenog nastupa.

“Dino mi je tada dao vjetar u leđa i prijateljski zagrljaj, i nikad nisam, niti ću mu to ikada zaboraviti. Tijekom godina postali smo dobri prijatelji. Bio je moja glazbena ikona, htjela sam biti kao i on – hrabra, drukčija i svoja,” svojedobno je izjavila Nina za domaće medije.

 

Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.