Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Nikolina Pišek otkrila tamniju stranu uređenja vile: ‘Dogodile su se strašne stvari’

Autor: F. P.

Televizijska voditeljica Nikolina Pišek jedno je od imena koje se u posljednje vrijeme dosta spominje. Od javnih prepirki sa svekrom Mišom Grofom do uređivanja luksuznog stana u Zagrebu, o njenom životu i dalje se piše, a često se i sama javlja fanovima putem društvenih mreža.

Sada se ponovno okrenula Instagramu, i to uz posebno zanimljivu objavu koju možete vidjeti OVDJE. Naime, pokazala je djelić atmosfere iz luksuzne zagrebačke vile, koju i dalje uređuje. Na snimci se vidi kako njene kćeri u društvu prijateljice sjede za šankom dok Nikolina kuha u potpuno uređenoj kuhinji. Voditeljica je uz to pokazala i kako je kuhinja originalno trebala izgledati.

“Ja ovo moram i nekako želim podijeliti sa svima. Ovako je moja kuhinja trebala izgledati prije negoli su se izdogađale sve one grozne stvari u mom životu. Znači dogodile su se strašne stvari, ja sam ostala usred projekta i bez dovoljno novaca da ispratim planirani budžet, i onda sam morala rasporediti te novce na neki drugi način”, priznala je Nikolina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)




‘Uspjela sam nemoguće iz jako loše pozicije’

“Ili da izgovorim onu – kada vam život servira limune – napravite limunadu. Ili limoncello, tart od limuna, sladoled… Evo ja jesam. Iz jako loše pozicije, s reduciranim budžetom, uz veliku podršku sa strane i pažljivu logistiku, uspjela sam nemoguće. Ovo je djelić toga, ali jako bitan i jedan od ključnih dijelova svakog kućanstva”, ponosno je dodala u opisu.

Ispod objave su se, očekivano, stali nizati brojni komplimenti. Mnogi su komentirali kako kuhinja sada izgleda ljepše nego što je bio plan, a gotovo svi su joj poručili i da je zaslužila uživati u svom domu. S obzirom da je uređenje bilo planirano još prije nekoliko godina, nesumnjivo je i samoj voditeljici ovo svojevrsno olakšanje.

Podsjetimo, zdanje je kupila još sa pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem, s kojim je tamo planirala useliti. Vidoje je preminuo prije nego što su to uspjeli, a voditeljica je dvije godine kasnije krenula s uređenjem. Kako je pokazala u nekoliko navrata, u prostoru se i dalje nalaze velike kutije sa namještajem koji polako raspakirava.




Nikolina Pišek brojala ušteđevinu pa fotografirala: ‘Ima dosta, moram priznati’

Prije nekoliko dana se ponovno požalila i na oca svog pokojnog supruga, Mišu Grofa. U prvom planu je beogradski stan gdje je sa Vidojem živjela skoro 10 godina, a čini se kako joj svekar ne dopušta ulazak u prostor, koji je pod ključem te ispred kojeg se nalazi sudsko osoblje i odvjetnici.

“Ne želim to previše komentirati. Tamo je bila sudska pratnja, odvjetnici svih strana, javni bilježnik, neovisni svjedoci… No stan je zaključan i nisu pušteni unutra. Očekivala sam takav ishod. Nadali smo se suprotnome. Deda Miša ne da da se uđe”, poručila je uz fotografije prepriječenog ulaza.

Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.