Foto: Instagram

Mare Mikulić otkrila nove roditeljske muke: ‘Doživjet ću infarkt od ovoga’

Autor: F. P.

Hrvatska glumica Marijana Mikulić već odavno je osvojila simpatije javnosti. Osim što je u karijeri nanizala brojne uspjehe, posebnu pozornost privlači na društvenim mrežama. Tamo redovno otvoreno govori o svojoj obitelji i poteškoćama u odgoju, budući da njen sin Jakov ima poremećaj na spektru autizma.

A upravo su roditeljske muke u fokusu njene nedavne objave. Naime, putem svoje Instagram priče podijelila je novi ‘problem’ na koji je naišla sa svojim sinom. Mare inače ne krije koliko izazova doživljava odgajajući svog Jakova, a sada je otkrila kako je njen sin našao novu aktivnost koja njoj baš i nije po volji.

“Jučer je samo tri puta krenuo trčati punom brzinom. ‘Stani, Jakove, stop!’ Ništa, samo je trčao, a ja svaki put k’o bez duše za njim. Kad ga stignem i zgrabim: ‘Jakove, zašto si bježao?’ -to se ne smije raditi. ‘Kad mama kaže stop, Jaki treba?’ -stati. I tako tri puta unutar tri sata”, opisala je Mare svoje muke.

Foto: Instagram

‘Svejedno, on samo otpiči u sekundi’

“Ulica, trgovina puna ljudi, svejedno, on samo otpiči u sekundi. Nadam se da ova novootkrivena aktivnost neće dugo držati jer ću infarkt doživjeti”, zaključila je glumica. Iako na njenu priču fanovi nisu mogli komentirati, nesumnjivo bi i ovog puta dobila lavinu izraza podrške kao što je već i običaj.

Zagrepčanin detaljno opisao kako HRT-ova Potjera izgleda iznutra: ‘Kakav je Lokas u pauzama?’

Podsjetimo, nedavno je ova glumica ponosno pokazala svoje rijetko viđene roditelje. Fotografirala ih je na jednoj proslavi, a oboje su se za tu priliku i sredili. Njena majka odabrala je dugačku zelenu haljinu, a sve je uparila elegantnim sandalama i zlatnom torbicom. Njen otac odlučio se za klasično tamnoplavo odijelo, te je zaljubljeno gledao svoju suprugu.




“Prekrasni”, “I ništa im godine ne mogu, kakvi su bili takvi i ostali”, “Veliki blagoslov je imati uz sebe svoje roditelje”, “Na mater ličiš”, “Šta bi dala da je moj ćale živ”, “Lijepi Hercegovci”, “Što su šesni”, “Mare, ljubi ih kad ih još imaš”, “Čestitam i sretno dalje u životu”, “Lijepi moji”, “Najveće bogatstvo dok ih imaš”, pisali su joj tada fanovi.




Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.