Foto: Vanesa Pandzic/CROPIX

Slavlje u obitelji Houra: Jasenko pokazao kćer koju gotovo nikad ne viđamo

Autor: F. P.

Legendarni sastav Prljavo kazalište nezaboravan je dio domaće glazbene scene. U karijeri dugoj gotovo 40 godina nanizali su zavidne uspjehe, a njihovi hitovi omiljeni su i godinama nakon izdavanja. Nedavno su oduševili javnost novim singlom ‘Molim Boga da svane’, kojime su najavili veliki koncert u zagrebačkoj Areni.

Iako je koncert zakazan za nešto manje od 10 mjeseci, točnije 13. prosinca, mnogi ga već očekuju sa uzbuđenjem. Svi obožavatelji Prljavaca moći će uživo čuti neke od nezaboravnih hitova iz mladosti starijih generacija, kao i novije pjesme. Iako su svi članovi dobro znani, mnogi će vjerojatno posebnu pozornost obratiti na onog tko stoji za mikrofonom.

Jasenko Houra, iako priznat glazbenik, najpoznatiji je upravo kao pjevač i gitarist Prljavog kazališta. A osim što se može radovati koncertu u prosincu, čini se kako i ovih dana ima razloga za slavlje u njegovoj obitelji. Naime, na Instagramu je ponosno objavio fotografiju sa svojom kćeri Dorom, koja je nedavno proslavila 25. rođendan.

Foto: Instagram

Direktorica je obiteljske tvrtke

Njegova najmlađa kćer nije pretjerano aktivna na društvenim mrežama. Iako je njen otac iznimno medijski eksponiran, ona se izgleda trudi ostati privatnija osoba. Na njenom profilu ipak stoji da je zaposlena u obitelji i to kao direktorica njihove tvrtke, Houra grupa. Ponekad zna pratiti i svog oca na nekom javnom događanju.

I sam Houra će uskoro proslaviti godinu više. Legendarni glazbenik će 3. lipnja napuniti 64 godine, a koji dan nakon toga slijedi još jedno slavlje. Sa suprugom Dianne proslavit će, naime, 31. godišnjicu braka. Sa suprugom Kanađankom upoznao se na turneji Prljavaca u Torontu, a osim Dore imaju kćer Mirjanu te sina Ivana Brunu.

Mare Mikulić otkrila nove roditeljske muke: ‘Doživjet ću infarkt od ovoga’




Podsjetimo, upravo su Prljavci prije 15 godina službeno i otvorili Arenu Zagreb. 2019. godine dvaput zaredom tamo su održali rasprodane koncerte, a spektakl najavljuju i za prosinac. Osim ovog nastupa, njihova glazba uskoro stiže i na kazališnu pozornicu. Naime, Houra uskoro u kazalištu planira postaviti svoj autorski mjuzikl.

“On ima sad radni naziv, mislim da će tako i ostati Dubrava blues i mislim da će biti napravljeno u Komediji u nekakvom vremenskom dijelu. Ljudi moraju shvatiti da smo mi nesigurni, nismo mi nesigurni na binama, ali u stvaranju što bi mi željeli napraviti, mi smo kao djeca, ali imamo pravo sanjati”, poručio je Jasenko.




Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.