Foto: Screenshot

Pošto je rasplakao cijelu crkvu, poznati pjevač ‘slomio’ i gospođu Miju! ‘Da sam znala da ću se ovako rasplakati ne bih otvarala video!’

Autor: Dnevno

Šibenski slavuj Marko Škugor početkom je godine pjevao na vjenčanju u Imotskom. Zasigurno ni sam nije mogao slutiti da će se snimka iz crkve, na kojoj gotovo nema čovjeka koji ne plače usred njegove izvede, tako brzi proširiti internetom.

Čestim nastupima kao gost iznenađenja nikog ne ostavlja ravnodušnim, pa tako ni u Imotskom nije bilo onih kojima su oči ostale suhe na emotivnu Škugorovu izvedbu. Na vjenčanju u Rijeci pak, mladenka nije prestajala plakati za cijelo vrijeme izvedbe pjesme.

Vidjela je to zasigurno i djevojka, najverojatnije kći gospođe Mije koja je slavila rođendan, a za koju je djevojka priredila emotivno iznenađenje. Video koji je objavio Marko prikazuje gospođu koja se veselo druži s okupljenim gostima, dok u jednom trenu ne začuje njegov glas. Mija se brzo slomila, a do kraja pjesme samo je ljubila kćer i supruga, te pjevala s Markom.

“Nemojte me zvati za iznenađenja!  Osim ako ne želite da netko završi u suzama…” našalio se pjevač uz objavu videa, a jedna je gospođa nakon odgledanog videa napisala: “Da sam znala da ću se ovako rasplakati ne bi otvarala video! Jedan jedini i neponovljiv, a gospođi sretan rođendan uz najljepše iznenađenje.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.