Ovog Uskrsa pomičemo kazaljke na satu: Neki neće biti sretni, ali evo kako se mogu pripremiti
OVO ČUDO NE SMIJE VAM PROMAKNUTI! Juha koja se ne kuha: Morate je probati
Ovo lijepo predjelo možete poslužiti ukućanima i gostima.
Sastojci:
1 kg zrele rajčice
200 g cijeđenog kiselog mlijeka
200 ml hladne vode
70 ml maslinovog ulja
2 prstohvata mljevenog papra
1 grančica metvice
30 ml soka od limuna
2 žličice soli
Priprema:
Ogulite te ispasirajte ili sameljite rajčicu. Dodajte cijeđeno kiselo mlijeko, hladnu vodu, sok od limuna, papar, maslinovo ulje i listove metvice. Sačuvajte nekoliko strukova za ukras.
Stavite u blender pa 2 minute miksajte maksimalnom brzinom; ili, ako se koristite ručnim mikserom, pasirajte u savršeno glatku smjesu. Po želji dodajte još soka od limuna ili sol i papar pa začinite po vlastitom ukusu.
Ulijte hladnu juhu u posudice, ukrasite listovima metvice, mlazom aromatičnog maslinovog ulja ili, ako želite, u svaku porciju možete staviti dodatno po žlicu kiselog mlijeka.
Napomena:
Juhu servirajte odmah ili čuvajte jedan dan u hladnjaku.
SVI SU JE ZABORAVILI! Dokazano najzdravija biljka na svijetu: Liječi čak i rak
ZADNJE VIJESTI
Nikad ne farbajte jaja ovom bojom: Može sadržavati opasne kemikalije
Dušan iz Ljubav je na selu morao iseliti iz kuće: ‘Supruga je s djecom, tako smo se raspodijelili’
Plenković otvorio TikTok, evo tko ga je nagovorio na neočekivan potez: ‘Jao, samo ne ti”