Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX

Voditeljica doživjela gadno iskustvo na aerodromu: ‘To mi je bilo izuzetno ružno’

Autor: I.D.

Voditeljice Ivane Plechinger mnogi se sjećaju dok je još na HRT-u vodila show “Hugo” koji smo svi vjerno pratili u devedesetima. Nakon toga snimila je i neke pjesme, od kojih je široj javnosti najpoznatija “Mala ptica nebeska”. No, danas, osim što je voditeljica, Ivana je i spisateljica bestselera “Da sam ovo znala ranije” i “Ono što ostaje, uvijek ljubav je”, ali i YouTuberica.

Ivana se nedavno vratila iz Portugala, a za Večernji je otkrila što je sve tamo doživjela. Plechinger je zapravo išla na jednu konferenciju u Lisabon, ali uspjela je spojiti ugodno s korisnim. Naime, na putovanju joj se na nekoliko dana pridružio i suprug, glazbenik Bruno Kovačić, s kojim je nedavno proslavila 25. godišnjicu braka.

“Dakle, u Lisabon smo išli zato što sam bila pozvana na konferenciju europskog udruženja kojem pripadam, a koje se zove Association of Transformation Leaders. To je skupina mojih europskih kolega koji poput mene pišu knjige o samopomoći ili su vezani uz samopomoć na bilo koji način i mi se nalazimo dva puta godišnje po cijeloj Europi, a ovaj put je Lisabon bio naša destinacija. I onda smo se suprug i ja dogovorili da ćemo doći nekoliko dana ranije da spojimo ugodno s korisnim. I malo je reći da smo oduševljeni Lisabonom. Meni je to prvi grad u koji sam se zaljubila na prvu, onako odmah, odmah”, rekla je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivana Plechinger (@ivanaplechinger)




‘Njihov avion nevjerojatno je kasnio’

Tamo je bila sedam dana, dok se njen suprug vratio nakon tri dana. Ipak, iako je stvarno oduševljena Lisabonom, ispričala je neugodno iskustvo koje je doživjela. “Putovali smo avionom preko Frankfurta, gdje smo jako dugo čekali na portugalsku kompaniju koja se zove TAP. S njima sam u oba smjera, nažalost, imala vrlo loše iskustvo. Kad smo išli tamo, izuzetno dugo smo čekali, možda dva sata na avion. Isto sam iskustvo imala kad sam se vraćala iz Portugala”, nastavila je.

“Njihov avion nevjerojatno je kasnio, a mi smo u Barceloni trebali loviti Croatia Airlines za Zagreb. Srećom, avion iz Zagreba također je kasnio jer, da nije, ne bismo uspjeli uloviti let. To mi je bilo baš izuzetno ružno iskustvo. Zatim smo čekali kovčege. Ne znam koliko, valjda 48 sati”, prisjetila se Plechinger te dodala i da je čula slične priče od svojih kolega. No, kako kaže, to je jedino loše iskustvo s ovog putovanja.

Ne putuje preko agencije, putovanja planira u vlastitom aranžmanu. “Uvijek planiramo sami, i to izvedemo tako da ili istražujemo sami ili kontaktiramo prijatelje koji su bili tamo. Ovaj put joj je u tome puno pomogla prijateljica Ozana iz Osijeka, dok je njezinu suprugu savjete dala jedna školska prijateljica”, dodala je.




Belan otkrio zbog čega Marijan Ban neće više nastupati pred publikom: ‘To je njegova odluka’

“Jedan od izvrsnih savjeta bio je otići baš na određeno mjesto na na fado. Tasca do Chico zove se mjesto u kojem smo bili i to je bilo izvanredno iskustvo. I onako, malo autentično, izuzetno pristupačno što se cijene tiče. Toplo bih vam preporučila ako ste u Lisabonu, da na takav način doživite fado. Imala sam još jedno iskustvo fada kada smo s tim mojim strancima imali organiziranu večer. Bilo je to na jednom velikom mjestu, gdje su bili izvanredni pjevači, sve jako luksuzno. Ali puno mi se više svidjelo doživjeti to u malom prostru, onako kako jest”, otkrila je.

Otkrila je Ivana kakav je suputnik njen suprug Bruno: “Moj suprug savršen je suputnik. Imamo iste interese i već se toliko dobro poznajemo. Bili smo malo žalosni jer smo nakon Frankfurta prema Lisabonu letjeli odvojeno, nedostajali smo si. S njim je divno putovati i mi se sve brzo dogovorimo. I ne samo na ovakvim putovanjima nego i na našem životnom putovanju. On je moj najdraži suputnik, a uz njega i moja djeca”, Jan i Vigo koji su već veliki momci, imaju 21 i 25 godina.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.