Foto: RTL

HRVOJE PRVU VEČER ZAVRŠIO S DRAGANOM U KREVETU! Mirela ju napala, farmer se pravda: ‘Nije bilo s***a’

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Iako nije bio rječit kao Milko niti se nazivao ‘iskusnim pastuhom’, farmer Hrvoje nije dugo trebao čekati Na razmjenu nježnosti u novoj sezoni showa “Ljubav je na selu”.

Naime, nakon prviH spojeva, uslijedio je prvi tulum sezone, a atmosfera se vrlo brzo rasplamsala. Milko je rastužio svoje kandidatkinje, a pale su i neke psovke, o čemu smo pisali ranije, a ni kod Hrvoja nije prošlo bez reda nježnosti, ali i reda svađe.

Farmer Hrvoje na tulumu je pred svima razmjenjivao nježnosti s Draganom, što je malo zasmetalo Mireli koja je izjavila da je Dragana ”iskoristila priliku”. Zaključila je odmah da se između Hrvoja i Dragane rodila ljubav i dodala da joj zbog toga nije žao.

Foto: RTL
Foto: RTL

Snimku na kojoj Hrvoje i Dragana razmjenjuju nježnosti, možete pogledati OVDJE. ”Svidjelo mi se što ide onako kako ja hoću”, poručila je Dragana.

Ipak, jutro je donijelo nove šokove. Naime, nakon tuluma, Hrvoje je otkrio da su se sudionici showa družili u sobama, ali i da je kasnije sa završio Draganinom krevetu.

Ranije se pravdao da se nisu niti poljubili, a nakon jutra provedenog u njenom krevetu, pravdao se da među njima nije bila seksualnog odnosa.

Šuškanaj o tome što se dogodilo između Hrvoja i Dragane pokrenule su Paulina i Mirela, koje su bile uvjerene da je među njima pao poljubac u usta, a unijele su sumnju da se možda dogodilo i nešto više od poljupca.




Foto: RTL

”Družili smo se nakon partyja u našoj sobi… I onda nisam mogao spavati u svom krevetu jer je bio pun, pa sam otišao gore kod Dragane i tamo smo bili… Nije bilo seksa između mene i Dragane”, pravdao se farmer.

Foto: RTL

Voditeljica Anita pridružila im se na doručku kako bi svakog farmera pojedinačno ispitala o dojmovima.

Anitu je zanimalo i što se dogodilo između Dragane i Hrvoja. ”Ja sam vidjela iz koje je on sobe izlazio”, ubacila se Mirela pa priznala da joj je Hrvoje sinoć priznao da mu je ipak ona favorit. ”To je na prvu, ali favoriti ne pobjeđuju. To ti je kao u sportu”, odgovorio joj je.




Foto: RTL

Dragani je zasmetalo što je Mirela uopće spominjala da su ona i Hrvoje prespavali noć u istom krevetu te su se dame malo porječkale. Snimku njihove rasprave pred Anitom možete pogledati OVDJE.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.