Foto: Guliver Image/AP Photo/Martin Meissner

I dalje traje Rim Tim Tagi Dim manija: Evo kako Austrija pleše na Baby Lasagnu

Autor: F. P.

Pjevač Marko Purišić, većini poznatiji kao Baby Lasagna, i dalje je jedan od većih fenomena današnjice. Za Hrvate je sve započelo kada je kao zamjena pobijedio na Dori, a zatim se zarazna euforija polako proširila i izvan naših granica. Sve je eskaliralo, naravno, kada je sa pjesmom ‘Rim Tim Tagi Dim’ ostvario visoko drugo mjesto u finalu Eurosonga.

Iako je od te večeri prošlo već više od dva tjedna, manija oko našeg predstavnika i dalje ne jenjava. Hrvati sada željno iščekuju njegove nadolazeće nastupe te tri rasprodane večeri na Šalati, a ista stvar je i u susjedstvu. A točno koliko situacija i dalje nimalo ne slabi dokazuje i snimka iz Austrije, koja se počela širiti internetom.

Naime, za sve je zaslužan njihov show ‘Velika šansa’. Slično kao i u našem Supertalentu, kandidati okušavaju svoju sreću u pjevačkim ili plesnim nastupima, a početak showa odlučili su posebno začiniti. Voditelji i kandidati su publiku u studiju zagrijali ni manje ni više nego taktovima pjesme Baby Lasagne.

@rainy._daydream I was so confused when this came up #esc #austria #diegrossechance #esc2024 #babylasagna #rimtimtagidim #eurovision #justiceforjoost ♬ original sound – Hannah (Bojan’s Version)

Svi okupljeni su spremno izvodili prepoznatljive energične pokrete, a odjekivao je i refren preveden na njemački. Nakon što je pjesma završila dvoranom se orio gromoglasan pljesak, a snimka je jednako oduševljenje izazvala na TikToku. Tamo je u kratko vrijeme prikupila gotovo 130 tisuća pregleda te brojne komentare.

Nepriznati sin Zdravka Čolića naš je popularni pjevač: ‘Tražit ću alimentaciju za sve ove godine’




“Svi osim žirija vole Baby Lasagnu”, “Baby Lasagna je trebao biti prvo mjesto”, pisali su jedni, dok su drugi istaknuli svoje oduševljenje ispisavši ime Lijepe Naše. Uslijedilo je i pitanje kako je došlo do ovog iznenađenja, na što je autor snimke ponudio odgovor. Naime, voditelj je spomenuo da je Baby Lasagna osvojio glasove publike, od koje je dobio najviših 12 bodova.

Podsjetimo, Baby Lasagna izazvao je dodatnu pomamu nakon što je u svega par minuta rasprodao sva tri najavljena koncerta na Šalati. Prije toga mu slijede nastupi na nekolicini festivala, među kojima je i Sea Star festival u rodnom mu Umagu. Nedavno se pohvalio i novom tetovažom, te je na desnoj ruci isprekidane linije u potpunosti zatvorio crnom bojom.




Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.