Foto: Instagram

Ivan Šarić izazvao burne reakcije novom objavom: ‘Bolje nisi mogao spustiti’

Autor: F. P.

Hrvatski komičar i voditelj Ivan Šarić jedno je od lako prepoznatljivih imena. Svi koji su imali prilike svjedočiti jednom od njegovih nastupa stand up komedije o tome i dalje pričaju, a Ivan svoj smisao za humor prenosi i na društvene mreže. Sada je to ponovno učinio, otkrivši kako je imao neobičan susret sa prolaznikom.

Čini se kako je ovoj objavi postojao i dobar povod. Šarić je, naime, nedavno navršio okruglih 40 godina, te se na svom Instagram profilu zahvalio svima koji su mu čestitali. Osim zahvalnog opisa prepričao je i neugodnost koju je doživio u susjedstvu, a do koje je došlo u jednom obližnjem kafiću.

“Bio sam na parkingu i nisam znao što se događa. Čekao sam da žena izađe van s djetetom koje je pokupila u vrtiću i kako sam zasmetao, bio sam ispred dva auta, malo teže su izašli iz parkinga, pomaknuo sam se. Frajer se okrenuo, gledao sam što se deru, i derao na mene: ‘Što ti gledaš, manekenčino jedna?’ “, opisao je Šarić, kojemu se ovaj prolaznikov komentar jako svidio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Saric (@ivansaric)




‘Pa braco, bolji poklon nisam mogao poželjeti’

“Manekenčino. Pa braco, bolji poklon za 40. rođendan nisam mogao poželjeti. Ne maneken, kao neki obični, ne manekenčić kao neki mali maneken, ne – manekenčina”, dodao je Ivan, u svom sad već prepoznatljivom stilu. Njegova objava prikupila je gotovo 14 tisuća reakcija, a u komentarima su mu se javili i brojni kolege.

“Ovo je sve. Sretan ti manekenčino”, poručio mu je Slavko Sobin. “Hit! Sretan od srca”, napisala mu je Nataša Janjić Medančić, dok je Luka Nižetić nanizao brojne emotikone koji plaču od smijeha. “Manekenčina bio i ostao, nek’ ti je sretan”, nadovezao se Mario Petreković, a čestitala mu je i Marijana Batinić.

Nikolina Pišek otkrila tamniju stranu uređenja vile: ‘Dogodile su se strašne stvari’




“Ovaj reel mi je uljepšao dan. A i jesi manekenčina”, “Taj mentalni sklop mi treba”, “Eee, nisi ga mogao bolje spustiti nego ovim klipom”, “Bravo, istinu je rekao”, “Realno, frajer je manekenčina”, “Nek ti je sretan taj sitni 40ti”, “Goriš, mačketino”, “Pogodio u sridu”, “Sretan ti, manekenčino”, istaknuli su ostali fanovi.

Podsjetimo, Ivan je još od 2012. godine u sretnoj vezi sa našom poznatom bivšom voditeljicom i manekenkom, Koranom Gvozdić. Nakon četiri godine ju je i zaprosio, no pred oltar još uvijek nisu stali. I bez toga imaju i više nego dovoljno razloga za sreću, pošto su prije tri godine postali ponosni roditelji sina Olivera.

Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.