FOTO: Instagram

Srpska pjevačica demolirala hotelsku sobu nakon svađe s dečkom: ‘Ostao je samo krevet’

Autor: G.B.

Srpska pjevačica Andreana Čekić je poslije punih pet godina progovorila o skandalu u Crnoj Gori, kada je demolirala hotelsku sobu nakon svađe s tadašnjim dečkom.

Andreana je, kroz smijeh, ispričala angedotu koja se dogodila 2019. godine: “Bio je neki skandal, ozbiljan je skandal bio… Samo da ti kažem brujala je cijela Crna Gora”, rekao je voditelj, na šta se nadovezala voditeljica: “Ona kad voli, ona lomi”.

Međutim, Andreana pak uopće nije ponosna na taj period, ali se u toj situaciji “ponijela” kao pravi džek, jer je svu štetu nadoknadila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreana Cekic (@andreanacekic)




Napravila par tisuća eura štete

“Ne što lomi i što voli, ona plati na kraju. Ti si imala svađu sa tadašnjim partnerom i polupali ste hotelsku sobu”, upitao je voditelj pjevačicu.

“Ne “mi”, sama ja”, priznala je Andreana. “I došla si sutradan i platila to”, rekao je voditelj. “Ja sam shvatila da sam ja ladno mogla biti rokerica, jer sam doslovno kao rock zvijezda. Demolirala sam hotelsku sobu jer smo se mi posvađali. Ja sam isjekla petu jer sam polomila sve, ostao je samo krevet. Pozdrav za ljude u hotelu. Mislim da su mi dali i popust. Ljudi, bilo je puno štete. Nisam ponosna na to, ali tako je bilo – mladost ludost”, ispričala je pjevačica u svoju obranu.

Srpkinja se proslavila zbog Ene Begović, oplela po našoj glumici: ‘Hrvatica u srpskoj obitelji?’




Dodala je kako je šteta bila procjenjena na oko par tisuća eura, a nakon tog skandala otkazala je nastup u Crnoj Gori: “Nisam fizički bila sposobna, i njima se ispričavam, znam da je tada naroda došlo nešto ne daj Bože”, priznala je Andreana Čekić gostujući i u emisiji “Intrigantno” na K1.

Podsjetimo, upravo je Andreana nedavno bila gošća na koncertu kolegice Aleksandre Prijović u Areni Varaždin, a za tu je priliku doputovala iz dalekog Salzburga.

Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.