Foto: RTL

‘K***C SI TI PROŠAO SVIJETA! GDJE TI JE PRISTOJNOST?’ Milko se bacio na kandidatkinje drugih farmera, Manda se jako naljutila: ‘Koji seljo’

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Već prva zabava u popularnom showu “Ljubav je na selu” nije prošla bez ljutnje, sreće, zaljubljivanja i raznih emocija. Kako se dalo naslutiti, farmer Milko uistinu nije čekao niti trenutka kako bi u showu pronašao ljubav, no nije to učinio na najbolji način, ako se pita njegove kandidatkinje.

Naime, Milko je na zabavi vrijeme posvetio kandidatkinjama drugih farmera, koje su bile znatno mlađe od njegovih, što su mu ”njegove” dame zamjerile.

Milan zvani Milko, sebe opisuje kao iskusnog pastuha, no nije znao kako postupiti prema Radi, koju je odbio za ples kako bi plesao s drugim djevojkama.  “To je za mene bilo poniženje, ustala sam i otišla od stola”, izjavila je Rada.

S Radom su dijelile mišljenje i Manda i Silvana koje su se složile da se Milko nije lijepo ponašao prema njima na zabavi. “Sve žene koje je odabrao nije doživljavao, nego se preselio u drugo društvo i naravno da mi je to išlo na živce”, rekla je Manda.

Milko je pričao i plesao s Vanjom i Paulinom, što je najviše razljutilo Mandu.

“Kog si izabrao? Zašto ne sjediš s nama, zašto si došao?” pitala ga je ljutito.

“Pa mislim zašto se Milenko prijavio za nas i on sjedi drugim društvom, s nama uopće ne. Mislim, kao frajer je prošao pola svijeta ovo ono, k***c si ti prošao svijeta. Gdje ti je pristojnost? Mislim ne znam, koji seljo”, komentirala je ljutito Manda.




Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.