Ilustracija

Eliksir za pomlađivanje i čišćenje jetre: Trebaju vam samo dva sastojka koja već imate u kuhinji!

Autor: Zlatko Govedić

Jetra je organ koji služi za skladištenje hranjivih i neutraliziranje štetnih tvari. Kako je suvremena prehrana prepuna štetnih tvari koje jetra ne može sama uništiti, potrebna joj je sva dodatna pomoć.

Nečistoće u tijelu nakupljaju se kroz hranu, kozmetiku, sredstva za čišćenje i sl. Tijelo vam to daje do znanja kroz različite simptome poput glavobolje, zamora, teškog koncentriranja, iritabilnosti, bola u zglobovima, zatvora, nadutosti i pretilosti.

Da su se u tijelu nakupili otrovi pokazuju i tamni koluti oko očiju i ten bez sjaja što nas automatski postaruje.

Eliksir koji pročišćava jetru i cijeli organizam te čini da izgledamo zdravo, mladoliko i svježe sadrži samo dva sastojka: maslinovo ulje i limunov sok.

Pomiješajte jednu žlicu ulja i jednu žlicu limunova soka i popijte to svako jutro prije jela.

I maslinovo ulje i limunov sok krcati su antioksidansima koji uklanjaju višak slobodnih radikala, štite zdrave stanice od oštećenja te neutraliziraju toksine.




Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.