Foto: Vlado Kos / CROPIX

NAKON MASAKRA, NOVI ŠOKOVI U BEOGRADU! Roditelji i školarci opet sa srcem u petama: Zatvorene škole zbog užasnih prijetnji

Autor: I.G.

Uzbuna je zavladala u srijedu ujutro u nekoliko beogradskih škola nakon dojava o postavljenim bombama. Osnovne škole “Drinka Pavlović” na jednom mjestu i “Laza Kostić” na Novom Beogradu bile su među onima koje su primile prijeteće informacije. Roditelji djece koja pohađaju nastavu u tim školama primili su obavijest da ne dovode svoju djecu na nastavu zbog ove prijetnje.

Vijest o bombi u školi “Drinka Pavlović” prvo je objavljena, a iz same škole su potvrdili informaciju za Telegraf. Kako bi se razriješila situacija, policijska ekipa je upućena na teren. Slična dojava stigla je i na adresu škole “Laza Kostić” na Novom Beogradu. Jedna majka, čija djeca pohađaju tu školu, primila je tu informaciju putem školske grupe na Viberu. Potvrda o prijavi dojave stigla je i iz Ministarstva unutarnjih poslova, koje je izjavilo da su dojave stigle u više škola te da je policija trenutno na terenu.

Pored škola “Drinka Pavlović” i “Laza Kostić”, dojave su stigle i u Osnovnu školu “Kosta Abrašević” u Resniku, te u Osnovnu školu “Jovan Miodragović” na Vračaru i Osnovnu školu “Laza Kostić” na Novom Beogradu, prema izvještaju N1 Srbija.

Ova uznemirujuća situacija dolazi nakon nedavnih tragičnih događaja u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” u Beogradu. U tom slučaju, trinaestogodišnji napadač je usmrtio devet osoba i ranio šest prije nego što je izvršio samoubojstvo. Samo nekoliko dana kasnije, 20-godišnji napadač je izveo nasilni napad u selima Dubona, Malo Orašje i Šepšin, ubivši osam ljudi i ranivši 14 drugih.

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.