Foto: Damir Skomrlj / CROPIX/Ilustracija

Drama u hrvatskoj obitelji: Unuk provalnicima dojavio da mu baka ima zlata, svezali ju i opljačkali

Autor: I.G.

Četvorica državljana BiH, među kojima jedan ima i državljanstvo Hrvatske, u dobi od 22, 36, 21 i 24 godine, osumnjičeni su za razbojništvo, a protiv njih je istragu pokrenulo Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku.

Sumnja se da su 30. svibnja 2023. godine tijekom noći provalili u kuću 77-godišnje žene u Opuzenu. Među osumnjičenima je bio i unuk 77-godišnjakinje, koji je suosumnjičenicima rekao da u kući njegove bake ima novca i zlata.

Unuk im je opisao raspored prostorija u kući, nakon čega su provalili kroz prozor i ušli u kuću, gdje su zatekli 77-godišnjakinju. Šokiranu ženu su oborili na pod, vezali trakom i poprskali oči paprenim sprejom. Nakon što su je savladali, pretražili su kuću i pronašli oko 65.000 dolara koje su odnijeli, kao i zlato koje su međusobno podijelili.

Pomahnitali Vučić udario po susjedima: ‘Odvratni su, oni nikad neće usvojiti rezoluciju o Jasenovcu’

Protiv jednog osumnjičenika istraga je proširena i jer ga se sumnjiči da je u listopadu 2022. okrao istu žrtvu i to tako što joj je provalio u kuću. Osim toga sumnjiči ga se i za iskorištavanje djece za pornografiju. Od četvorice osumnjičenika, dvojica su uhićena te su završila u istražnom zatvoru.




Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.