Foto: Unsplash/Ilustracija

Mračna tajna zagrebačke frizerke: Pozvala policiju zbog krađe, a onda su iscurili detalji

Autor: I.G.

Mlada zagrebačka frizerka završila je u policijskom pritvoru zbog sumnje na prostituciju nakon što je sama pozvala policiju zbog navodne krađe novca.

Policija je brzo pronašla nestali novac, ali su također otkrili da se 22-godišnjakinja bavila prostitucijom, pružajući usluge u jednom unajmljenom stanu u Zagrebu. Prema izvješću, klijente je privlačila putem različitih web stranica, uključujući ljubavni-oglasnik.net i oglasnik.hr.

Na sudu je Zagrepčanka sve priznala, no rekla je da se uglavnom družila sa svojim vršnjacima i prijateljima koji su te večeri bili kod nje u stanu: “Ja sam pozvala policiju jer sam mislila da su mi novci koje sam zaradila tijekom sezone na moru bili ukradeni, a te novce sam čuvala kako bih imala za svoje uzdržavanje i pomoć roditeljima”, rekla je.

Foto: Unsplash

‘Policajac je u sobi našao moju malu torbicu’

“Radila sam u sezoni kao sobarica. No, policajac je u sobi našao moju malu torbicu u kojoj su bili ti novci, koje sam ja u tu torbicu i spremila, ali sam to na žalost zaboravila. Ti novci koji su mi oduzeti nisu zarađeni od prostitucije, već od sezonskog posla, što se može i provjeriti”, ispričala je na sudu.

Proglašena je krivom i osuđena na 100 eura kazne, no od kazne je oduzeto 80 eura jer je dva dana bila u policijskom pritvoru, prenosi Danica.hr. Sutkinja je presudila i da joj se 625 eura, zbog kojih je policiju i zvala, vrate, jer nema dokaza da je taj novac zarađen seksualnim uslugama.

Na uzgoj ove biljke ih je natjerala sila, sada brzo pune džepove: ‘Sve ćemo prodati’




Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.