Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Pokušaj ubojstva u centru Zagreba: Mladić razbijenom bocom zarezao vrat drugom

Autor: B. D.

Dinamo je jučer na Trgu bana Josipa Jelačića održao proslavu povodom osvajanja naslova prvaka Hrvatske. Na proslavi je bila dobra atmosfera, a policija je bila prisutna cijelo vrijeme i pazila da ne dođe do incidenata.

Dobro da je policija bila prisutna u centru, jer su morali intervenirati kako bi spriječili pokušaj ubojstva. Oko 21 sata 18-godišnji mladić u vidno alkoholiziranom stanju bez nekog povoda je s leđa prišao 59-godišnjaku kojeg, kako za sad policija smatra, ne poznaje.

Iz PU zagrebačke tvrde da je zatim razbijenom bocom pokušao čovjeku prerezati vrat, kako bi ga ubio. Mladić je uspio porezati čovjeka, ali ozljeda nije bila fatalna. Policija je reagirala na licu mjesta i uhitila napadača.

Napadač prevezen u prostor policije

Ozlijeđeni muškarac je prevezen u KBC Zagreb gdje su mu pružili pomoć. Utvrdili su da je riječ o lakšoj ozlijedi. Napadača su odmah uhitili i odvezli u službene prostorije policije.

Suprug talijanske EU parlamentarke pronađen mrtav: Ona sumnja na ubojstvo

“Muškarac koji se dovodi u svezu s ovim događajem je odmah uhićen i doveden u službene prostorije, nakon čega mu je radi stanja u kojem se nalazio pružena liječnička pomoć u Kliničkoj bolnici Dubrava, a potom u odgovarajućoj zdravstvenoj ustanovi”, izvijestili su iz Zagrebačke policije te naveli da još traje kriminalističko istraživanje.




Autor:B. D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.