AP Photo/Kamran Jebreili / Guliver Image

Slomljena tenisačica prekinula šutnju nakon tragedije, zbog nje napravili velike promjene

Autor: Dnevno.hr/K.I.

Druga najbolja tenisačica svijeta Arina Sabaljenka (25) izložena je velikom šoku nakon smrti njezinog bivšeg dečka, inače bivšeg hokejaša Konstantina Kolcova (43). Kolcov si je, prema policijskim izvještajima, oduzeo život u ponedjeljak u Miamiju, bacivši se s terase hotelske sobe, a dva dana nakon njegove smrti i bjeloruska tenisačica se oglasila.

“Konstantinova smrt je nezamisliva tragedija. Iako više nismo bili zajedno, srce mi je slomljeno. Molim vas, poštujte moju i privatnost njegove obitelji u ovom teškom trenutku”, napisala je Sabaljenka na Instagramu. Ona i Kolcov bili su u ljubavnoj vezi dvije i pol godine, a istu su prekinuli netom prije njegove smrti.

Usprkos teškim trenucima Sabaljenka je odlučila nastupiti na WTA turniru koji se ovih dana održava u Miamiju, a organozatori su joj maksimalno odlučili izaći u susret.




Najbolje prijateljice

Tako je dobila jedan dan ekstra odmora da se koliko-toliko oporavi od pretrpljenog šoka, pa je njezin meč 2. kola protiv Španjolke Paole Badose koji je planiran za četvrtak pomaknut na petak.

Također, Sabaljenka je dobila u Miamiju poštedu od pojavljivanja na press konferencijama koje su inače obvezne. Tako je odlučeno u dogovoru između Bjeloruskinje i organizatora s obzirom na cjelokupnu situaciju.

Inače, Badosa i Sabaljenka su jako dobre prijateljice, a nakon pobjede u 1. kolu protiv povratnice Simone Halep Španjolku su novinari upitali o stanju bjeloruske tenisačice. “Kao što već znate, ona je jedna od mojih najboljih prijateljica. Razgovarala sam s njom u ponedjeljak, u utorak isto, pa znam kroz što prolazi i znam cijelu situaciju koja je jako teška. I igrati protiv nje u ovom trenutku je jako neugodno. Ne želim pričati o cijeloj situaciji, obećala sam, ona je moja najbolja prijateljica. Samo ću to reći, ispričavam se”, izjavila je Badosa.




Dalićeva ispovijed potresla Hrvatsku: Kako su od izbornika napravili propalicu i lopova

 

Autor:Dnevno.hr/K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.