Screenshot: Instagram

Djevojku poznatog hajdukovca zateklo neugodno i direktno pitanje, evo kako se snašla

Autor: Dnevno.hr/K.I.

Hajdukov nogometaš Leon Dajaku i njegova atraktivna djevojka Leonie June često pune medijske stupce. Dajaku zbog kvalitetnih igara u dresu splitskog kluba, a Leonie zbog velike aktivnosti na društvenim mrežama.

Pripadnike Torcide Leonie je osvojila već po samom dolasku u Split, objavivši prošlog ljeta : “Tako sam sretna što smo ovdje. Hajduk živi vječno!”

Torcidaši su tada ovu zanosnu plavušu zasuli porukama dobrodošlice u komentarima. “Dobrodošla u najveći hrvatski nogometni klub”, “Dobro nam došla u Hajduk i sretno”. Od ranije je poznato kako sretni par zajednički čeka dijete, a Leonie je na Instagramu otvorila opciju preko koje je njeni followeri mogu pitati što žele. I uslijedila su pitanja poput najboljih dojmova iz Splita dosad i jesu li već odabrali ime za dijete.

Screenshot: Instagram

Pitanja fanova

A neka od pitanja bila su i ‘je li trudnoća bila planirana?’ i ‘hoćete li se vjenčati prije rođenja djeteta?’ Leonie se dobro snašla u odgovorima na oba spomenuta pitanja.

“Uvijek smo govorili da će se trudnoća dogoditi kada bude pravo vrijeme. Oboje nismo očekivali da se to dogodi sada, ali presretni smo”, odgovorila je Dajakuova djevojka na upit o trudnoći, dok je na upit o vjenčanju rekla: “Ne još, ne žurimo se prije bebe, ali hvala na pitanju.”

Leonie inače na Instagramu ima preko 40.000 pratitelja, a redovito ih ‘počasti’ novim objavama. Često se voli pohvaliti i novim modnim kombinacijama, što nije ni čudno budući da se bavi modelingom. Dajaku je donedavno igrao za Bayern. S Hajdukom je potpisao ugovor do 2027. godine, a stigao im je besplatno iz redova engleskog Sunderlanda.

 




View this post on Instagram

 

A post shared by Leonie June (@leonie__f)




Zabio gol zbog kojeg mu se divio cijeli svijet, a sve je ponovio sa 66 godina

Autor:Dnevno.hr/K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.