Instagram

SRPSKI MEDIJI: ‘SAMO ĐOKOVIĆ MOŽE POMIRITI SRBE I HRVATE!’ ‘Novak je razotkrio što je njihov najveći problem’

Autor: P.V.

Svjetski mediji pratili su iz minute u minutu borbu Novaka Đokovića protiv jedne države, kontinenta. Na kraju je prvi tenisač svijeta pobijedio na sudu, ali uvijek može biti deportiran, naglašavaju i ponavljaju mediji…

Mediji u susjedstvu su dakako najemotivniji. Najviše u Srbiji, očekivano.

“Što ako Novak servira za pobjedu u Melbourneu i vlasti ulete na teren da ga deportiraju?”, pita se Telegraf u jednoj svojoj analizi.

Đoković razotkrio probleme u Australiji

S druge strane, B92 zaključuje sljedeće.

“Đoković u Tvrđavi Australija. Što je zapravo problem Australije? Slučaj Đoković to je sad i razotkriju”, analiziraju na B92.

Tamo se među tisuću i nešto komentara našlo i nekoliko zanimljivih, a najpopularniji dolazi iz – Hrvatske.

Screenshot/YouTube

“Dobro jutro. Došao sam samo napisati da smo u Hrvatskoj svim srcem uz Novaka. Čak je u Zadru bio prosvjed i podrška Novaku sa transparentima podrške. Sad se tek vidi da su Nadal i Federer mali miševi, a Novak faca koja se neće naguziti stranim vladarima. Stavite ga na novčanice i dajte mu predsjedničku titulu. Ovaj čovjek se izdigao iznad svega, nikog ne mrzi, sve poštuje, jedina mu je “mrlja” sta u naletu emocija zna napraviti nesto ljudski, opsovati, izderati se.”, piše anonimni Hrvat i dodaje:




“Mozda sam euforican, ali ako itko moze pomiriti ova naša dva glupa naroda, to je Novak. Kakvu veličinu Srbi imate, nista ni svjesni. Sve ih pobjedi majstore, u teniskom i pravnom borilištu.”, piše najpopularnija objava dana.

Screenshot/Instagram

Kurir piše o “torturi nad Đokovićem”, a Mondo donosi i ovo:

“Australski političar zagrmio zbog Novaka! Napao i ministra koji ga želi deportirati”.




U svakom slučaju, top tema na Balkanu, ali i u svjetu…

Screenshot

Autor:P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.