Foto: Damir Krajac/CROPIX

Pogledajte šamar dinamovca o kojem se priča, mnogi se čude reakciji sudaca

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Osijek i Dinamo su na Opus areni odigrali derbi 25. kola. Završilo je 1:1. Za Osijek je pogodio Domagoj Bukvić nakon greške Nevistića i sjajnog driblinga. Dinamo se spasio u 94. minuti kada je Kulenović pospremio jednu odbijenu loptu.

Dinamo je došao kao veliki favorit, ali modri su ponovno prosuli bodove, a vidjela se i velika nervoza kod aktualnog prvaka Hrvatske. U jednom trenutku živce je pogubio i miljenik navijača Dinama Stefan Ristovski.

Ristovski je protiv Osijeka u jednoj situaciji pred kraj utakmice ušao u sukob s Nejašmićem. Makedonac je prilikom naguravanja doslovno ošamario Darka Nejašmića.

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Traže kaznu

Igor Pajač nije vidio ovu situaciju, a zanimljivo nije bilo ni reakcije iz VAR sobe. Ristovski se tako još jednom izvukao bez kartona, iako ga je zaslužio. U najmanju ruku žuti.

Velika je pobuna nastala kod navijača Dinamovih protivnika. Traže suspenziju za Ristovskog koji je poznat po svojim ispadima bijes. Dok kod navijača Dinama to pokazuje kako se bori za Dinamo kod rivala izražava ljutnju. Spornu situaciju pogledajte OVDJE.

Dinamo ovaj tjedan u četvrtak igra protiv PAOK-a na Maksimiru, a za vikend im dolazi Slaven Belupo. Na ljestvici vodi Rijeka s 52 boda, Hajduk je na 51, a Dinamo na 48 s utakmicom manje.

Bivšem Vatrenom propali milijuni u sekundi: Otvoreno govorio o debaklu na burzi







Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.