Airbnb/Screenshot

Pogledajte luksuznu vilu Marija Mandžukića: Za sedam dana istrest ćete pravo bogatstvo

Autor: P.V.

Nema tko ga ne voli – Mario Mandžukić! Hrvatska će ga pamtiti za život, kako je samo maestralno uveo Vatrene u finale Svjetskog prvenstva, trenutak koji nitko neće zaboraviti. I danas uživa u plodovima svog rada, svojih čudesnih golova…

Bivši nogometaš brojnih velikana inkasirao je pozamašan iznos da doslovno može u miru dočekati mirovinu, ali on je u stožeru Zlatka Dalića, kako se i ne bi izbornik naoružao znanjem jedne takve legende.

Njegova karijera uistinu je impresivna oblačio je dresove Dinama, Zagreba, Marsonije, Al Duhaila, Wolfsburga, Juventusa, Atletica i Milana, portal CA Knowledge izračunao je da Mandžo ‘teži’ 35 milijuna dolara. Sigurno ta cifra možda i nije danas realna, ali da mu je dobro, dobro mu je.

Airbnb/Screenshot

Mario poduzetnik

Jedan od njegovih ulaganja je i vila, luksuzna vila na Braču. Naime, Vila Blue Star Brač nalazi se u Bobovišću, malom i mirnom mjestu na otoku Brač. Vila je samo 10 m od mora, 800 m od centra Bobovišća te 4 km od Milne.

Vila ima 5 spavaćih soba, 5 kupaonica, vanjski grijani bazen veličine 20 m2, te je pogodna za 10 osoba. Na poznatoj stranici za iznajmljivanje objekata fotografije su Mandžukićeve vile koja uistinu oduzima dah. Noćenje u takvom objektu, dakako, nije niti malo jeftino, iznosi 1300 eura, pa za nekih tjedan dana trebat ćete gotovo 10.000 eura. Sigurno se isplati, ne sumnjamo da je popunjena na Airbnb-u.

Mario Mandžukić, ne sumnjamo, dobro posluje i kad su njegova ulaganja u pitanju, kako je zabijao, takav je sigurno i nakon karijere, nenadmašan. Iako, ponavljamo, njegova karijera, trenerska, izbornička, možda je na nekom novom početku…

Airbnb/Screenshot

Udaraju po Daliću: Možda nije njegov ljubimac, pa je zatresao naciju čvrstom odlukom




 




Autor:P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.