AP Photo/Kirsty Wigglesworth/Gulliver Image

Pep Guardiola otkrio kakvo je stanje s ozljedom Joška Gvardiola

Autor: Dnevno GIŠ

Niz u kojem naš Joško Gvardiol nije nastupio za njegov Manchester City produljio se sada na već četiri utakmice, a svemu je kumovala ozljeda, zbog koje je naš Vatreni na poštedi.

Joško nije nastupio u Ligi prvaka protiv Kopenhagena, koju su Građani pobijedili s 3:1, a propustio je i tri Premierligaška dvoboj, protiv Chelseaja, Brentforda i Bournemoutha, u kojima je City zabilježio neriješeni rezultat protiv Bluesa i dvije minimalne pobjede.

Naš vatreni zadnji put je za Manchester City zaigrao 10. veljače protiv Evertona i još ne trenira s prvom momčadi, tako da će Gvardiol izvan terena provesti oko dva mjeseca.

Skori povratak




Pep Guardiola najavio je sljedeći susret Manchester Cityja u FA Kupu protiv Lutona, na kojem neće po svemu sudeći i dalje biti Hrvata:

“Joško je dobro, ne osjeća prevelike bolove tijekom treninga. Još nije radio s ostatkom momčadi, ali će se uskoro vratiti”, rekao je trener Cityja, koji je potvrdio kako se Građanima u kadar vraća Grealish nakon ozljede.

Prije ozljede Gvardiola probleme je imao drugi Hrvat koji je ovo ljeto došao u Građane, Mateo Kovačić, koji je dok je Joško igrao bio na tribinama, a sada se situacija izmojenila, Kova igra, dok Joško zalječuje ozljedu.




Čudom je ostao živ u ratu poznati Hrvat, a pamti se kako je sudjelovao u ‘rušenju’ Beograda

Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.